[Όποιος θέλει το πιστεύει] Η απίθανη ιστορία πίσω από τη διαρροή φωτό του Google Pixel 7 Pro

Κατά πάσα πιθανότητα γύρω στον Οκτώβριο περιμένουμε τη νέα ναυαρχίδα της Google, όμως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τότε για να πάρουμε μια γεύση από αυτή.

Κι αυτό επειδή ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν ταχύτατα στο διαδίκτυο κάποιες νέες φωτογραφίες από το κινητό που μάλλον είναι το Google Pixel 7 Pro.

Στην πλάτη βλέπουμε το πρωτότυπο logo της Google, εκεί που θξα είναι το κανονικό “G” στο τελικό μοντέλο.

Επιπλέον και τα χαρακτηριστικά του ενισχύουν την άποψη ότι εδώ έχουμε το Google Pixel 7 Pro. Δείτε τις φωτό:

Ωραία μέχρι εδώ; Ωραία….

Το ωραίο στην υπόθεση – και το περίεργο – δεν είναι οι διαρροές των φωτό, που ούτως ή άλλως είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει.

Το περίεργο είναι η ιστορία πίσω από αυτές. Κι αυτή την ιστορία, όποιος θέλει την πιστεύει…

Ο τύπος, λοιπόν, που έδωσε στη δημοσιότητα τις παραπάνω εικόνες, μας “αποκάλυψε” ότι φίλος του παρήγγειλε ένα Pixel 6 Pro και… του ήρθε το Pixel 7 Pro!!!

Μάλιστα….

Πάντως το κινητό φαίνεται όντως να είναι το Google Pixel 7 Pro, αφού στη μεσαία φωτογραφία βλέπουμε κωδικές λέξεις όπως “cheetah” ή “tiramisu” που συνδέονται με το κινητό και τα πρωτόκολλα της Google.

Κι όπως είπαμε, κατά τον Οκτώβρη περιμένουμε τη νέα ναυαρχίδα, οπότε να είστε σίγουροι θα έχουμε μέχρι τότε ακόμα πιο πολλές διαρροές.

Αυτή τη φορά, φανταζόμαστε, με πιο πιστευτές ιστορίες…

[Πηγή]
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general