Περιστρεφόμενη οθόνη η LG; Μηχανισμό slider εμείς!

0

Πριν από λίγες ώρες η Vivo πατένταρε ένα ολοκαίνουργιο smartphone, το οποίο όπως φαίνεται θα έχει ειδικό slider μηχανισμό!

Αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτόματος, ενώ μοιάζει πολύ – πάρα πολύ όσο το κοιτάς περισσότερο – με το σχεδιασμό που είχε το Oppo Find X.

Πάντως όλες οι πληροφορίες που κλέψαμε, συγκεντρώσαμε, λένε ότι το νέο αυτό κινητό δεν θα έχει σχέση με το Find X.

Στην πατέντα βλέπουμε ένα κινητό με Full View οθόνη με ελάχιστα bezels, ενώ στην πλάτη του φιγουράρει η τετραπλή κάμερα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο βασικός αισθητήρας του μοντέλου είναι ξεχωριστά από τους άλλους τρεις. Λογικό, αφού αποτελεί μέρος του slider μηχανισμού.

Σέρνοντας την οθόνη του κινητού αυτού, στην πίσω πλευρά αποκαλύπτεται ένα τριγωνικό σημείο με κάτι που μοιάζει με φλας (;)

Αν και είναι αμφίβολο να μπήκε σε όλο αυτό τον κόπο η Vivo, απλά και μόνο για να κρύψει το φλας εκεί. Ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς εξυπηρετεί ο μηχανισμός αυτός.

Πάντως και μπροστά δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο, μια selfi κάμερα για παράδειγμα, κάτι που σημαίνει ότι ίσως λειτουργεί σαν δευτερεύουσα οθόνη, ή θα εξυπηρετεί άλλο σκοπό.

Για την ώρα το κινητό αυτό έχει μείνει στα σχέδια της πατέντας και δεν έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται σιγά-σιγά για παραγωγή.

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo