Ποιο OnePlus 2.0; Η εταιρεία ξεκινά να δουλεύει πάνω στην OxygenOS 13 και… μας μπερδεύει!

Τι παίζει λοιπόν, αγαπητοί μου, με το UI της OnePlus; Τι θα γίνει με την περίφημη ενοποίηση; Γιατί – από το πουθενά – ακούμε πάλι για OxygenOS;

Όχι ότι αυτό το τελευταίο δεν μας χαροποιεί… ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ! Αλλά τι γίνεται ακριβώς με την μπερδεμένη κατάσταση στην OnePlus και το OS της;

Έχουν περάσει πάνω από πέντε μήνες απ’ όταν ακούγαμε και διαβάζαμε περί ενοποίησης των OS της OnePlus και της Oppo.

Την είδηση αυτή, ότι δηλαδή επίκειται συγχώνευση της OxygenOS και της ColorOS, την επιβεβαίωνε ο ίδιος ο Pete Lau κι εμείς… αφήναμε λουλούδια στο αγαπημένο μας OnePlus με Oxygen.

Μήπως όμως τελικά βιαστήκαμε να το “θάψουμε”;

Μάλλον, αφού πλέον OnePlus 2.0 ακούμε αλλά δεν βλέπουμε και αντ’ αυτού έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες περί… OxygenOS 13!

Η εταιρεία μάλιστα, ανακοίνωσε ότι στο επερχόμενο Open Ears Forum στις 28 του μήνα, θα επιτρέψει σε 15 άτομα να δώσουν το παρών στο event.

Εκεί θα συζητηθεί η ανάπτυξη του νέου UI της OnePlus, που λογικά θα βασίζεται στο Android 13 με στόχο να φτιαχτεί – με τη βοήθεια των πελατών – το τέλειο OxygenOS!

Όπως φαίνεται υπάρχει πρόβλημα στη συγχώνευση των δύο OS κι έτσι η OnePlus συνεχίζει με την ανάπτυξη του δικού της OxygenOS.

Τουλάχιστον μέχρι να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει και όντως δούμε το OnePlus 2.0 να μας παρουσιάζεται σε όλο του το μεγαλείο.

Μέχρι τότε όμως… OxygenOS 13!

[Πηγή]

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general