Αρχική Ειδήσεις Προσφορές

Μεγάλες προσφορές απο τις Ευρωπαικές αποθήκες του Geekbuying, για γρήγορη παραλαβή χωρίς τελωνείο

0

Την ώρα που οι κινέζικες αποθήκες των γνωστών καταστημάτων , κατεβάζουν ρολά για τον εορτασμό την Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, η οποία είναι στις 16 Φεβρουαρίου(Μπαίνουμε στη χρονιά του Σκύλου) και θα κρατήσει για 7-10 μέρες στις περισσότερες απο αυτές, το Geekbuying, ανοίγει μια σειρά απο προσφορές στις Ευρωπαικές του αποθήκες, απο τις οποίες μπορείτε να ψωνίζετε κανονικά.

Το Geekbuying, έχει αποθήκη σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία, με τις εκπτώσεις να ισχύουν και για τις 3, σε αυτή ομως που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία είναι η Ιταλική, αφού απο εκει, τα δέματα για τη χώρα μας κοστίζουν 2-3€ και έρχονται μέσω DHL μέσα σε 2-3 εργάσιμες στην πόρτα σας!

Η Ισπανική αποθήκη, σας συμφέρει μόνο αν βρείτε δυο τρία μαζεμένα πράγματα απο εκει, αφου τα έξοδα αποστολής ξεπερνάνε τα 30€, ενώ η Γερμανική είναι κάπου στη μέση, με τα έξοδα των πακέτων που φτάνουν με UPS, να κυμαίνονται γύρω στα 15€.

Για να δούμε όμως μερικά απο τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε:

Ισπανική αποθήκη:

Γερμανική αποθήκη:

Ιταλική αποθήκη:

Το Ticwatch είναι μια πολύ καλή περίπτωση, αφού είναι μάλλον το πιο φτηνό Android Wear Smartwatch που μπορείτε να πάρετε, με πολύ καλα χαρακτηριστικά

Φυσικά οι παραπάνω δεν είναι οι μοναδικές προσφορές που θα βρείτε, για αυτό περάστε μια βόλτα και απο το λινκ που ακολουθεί για να τις δείτε όλες.

Καλό θα είναι να κινηθείτε γρήγορα, γιατι ολες οι προσφορές είναι με περιορισμένο stock, οπότε αν κάτι σας ενδιαφέρει μην το πολυσκέφτεστε, ειδικά αν έχει κάτω απο 10 κομμάτια διαθέσιμα.

Δείτε ολες τις προσφορές απο τις Ευρωπαϊκές προσφορές του GeekBuying