Προσφορές μέχρι και 70% απο το Cafago για το νέο έτος!

0

Αφού μας ξημέρωσε και το 2018, και απο σήμερα πρέπει να πληρώνουμε και τις σακούλες στα σουπερ μάρκετ, ήρθε το Cafago να μας κόψει απο αλλού για να ισορροπήσουμε λίγο τα πράγματα.

Στο Κινέζικο πολυκατάστημα, υπάρχουν προσφορές σε πάρα πολλά προιόντα, κύριως μπιχλιμπίδια, που αγγίζουν και το 70%, και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Ανάμεσα στα Deals θα βρείτε και μερικά κινητά, όπως το Bluboo S8, και το Cagabi One, τα οποία δε λένε και πολλά, ολο το ζουμί ομως είναι στα μπιχλιμπίδια.

Οταν έχετε στη διάθεσή σας για αγορά, μεταξύ άλλων,  μια ιπτάμενη Discoμπάλα, τα  Gaming Heaphones της Kotion, τα ασύρματα της Andoer , 3-4 πολύ φτηνά και παιχνιδιάρικα Drones, και άλλα τόσα «εξυπνα» ή «χαζά» ρολόγια, τότε δύσκολα θα τα προσπεράσετε όλα.

Όταν ολα τα άλλα αποτύχουν, δοκιμάστε την Ιπτάμενη Ντισκομπάλα®.

Βάλτε στο λογαριασμό την υποβρύχια κάμερα για ψάρεμα, και μια τρισδιάστατη λάμπα LED σε σχήμα κεφαλιού αλόγου, και έχει ολα οσα χρειάζεστε για το νεό έτος 🙂

Οπως έχουμε ξαναπεί, για όλα τα προιόντα που περνούν το 20αρικο σε τιμή, ζητάτε στα σχόλια της παραγγελίας να αποσταλούν με ZDP, ωστε να αποφύγετε τον βραχνά του τελωνείου.

Προσωπικά ψώνισα, αυστηρά σύμφωνα με τις ανάγκες μου, και σε πλήρη συνάρτηση με την ηλικία μου, για αυτό και περιμένω ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι της Crazon , που περιέχει και εξέδρα για πετάγματα. Μικρό αλλά χρήσιμο.

Δείτε ολες τις προσφορές του Cafago για την Πρωτοχρονιά.