Πρωτοχρονιάτικες προσφορές Volume 1: Gearbest

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
gearbest new years

Χρονια πολλά είπαμε; Ας πούμε αν δεν είπαμε: Χρόνια πολλά.

Φυσικά(ΦΥΣΙΚΑ) δε θα μπορούσε να περάσει μια τέτοια ευκαιρία χωρίς προσφορές απο τα αγαπημένα μας(μου) καταστήματα, οπότε όσοι φτάσατε μέχρι το τέλος του 2016 ψάχνοντας ακόμα για κινητό,tablet, gadget, ή άλλα μπιχλίμπίδια, τότε έχετε μια τελευταία ευκαιρία για φέτος.

Στο γνωστό και μη εξαιρετέο Gearbest, οι πρωτοχρονιάτικες προσφορές είναι χωρισμένες σε διαφορετικές κατηγορίες, η ουσία όμως είναι η ίδια. Εκπτώσεις.

Πρώτο τραπέζι πίστα, θα βρείτε τα καθιερωμένα Flash Sales τα οποία ευτυχώς αφορούν πάρα πολλά κομμάτια, οπότε αν το θέλετε θα το πάρετε.

Εκεί θα βρείτε προιόντα όπως

αλλα και άλλα, εκτός κινητών, όπως

Αν το κινητό σας δεν είναι Dual SIM αλλα χρειάζεστε αραιά και που δευτερη κάρτα, το Neecoo Dual SIM Adapter είναι μια εξαιρετική λύση, και φυσικά φτηνή.

Μετά τα Flash Sales, έχουμε τα TOP 8 Deals σε τρείς κατηγορίες. New Arrivals, Order Qualities και Amount.

Ανεξάρτητα κατηγορίας, καλές περιπτώσεις είναι:

Από εκεί και κάτω, οι επόμενες τρείς κατηγορίες δεν είναι ακριβώς προσφορές, αλλα πιο πολύ μια σύνοψη των πιο δημοφιλών προιόντων του Gearbest, χωρισμένα ανα κατηγορία ή ανα κατασκευαστή. Τέλος θα βρείτε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις σε προϊόντα κάτω απο $10.

Δείτε και αυτά
Εκτός απο τις προσφορές για την πρωτοχρονιά, την ίδια περίοδο τρέχει μια προσφορά με Κούπονια έκπτωσης 15% σε πάρα πολλά προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες, ενώ υπάρχει και promotion Sale για την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest

Όσοι βρείτε κάτι απο τα παραπάνω ενδιαφέρον, δεν έχετε παρα να περάσετε μια βόλτα απο τη σελίδα των πρωτοχρονιάτικων προσφορών του Gearbest.