20 μέρες γεμάτες (ΠΟΛΛΕΣ) προσφορές απο το Gearbest για τη Singles Day

0

Αρχικά, καλό μήνα! Ο Νοέμβριος, εκτός απο τελευταίος μήνας του Φθινωπόρου, είναι και ένας μήνας ΓΕΜΑΤΟΣ προσφορές απο τα γνωστά κινέζικα πολυκαταστήματα, αφού τον ίδιο μήνα πέφτει η Singles Day(11/11) και η Black Friday/Cyber Monday.

Εδώ θα ασχοληθούμε με το πρώτο, δηλαδή την ημέρα μονάχους-μονάχους των Κινέζων, που πέφτει κάθε χρόνο τη μέρα που έχει μόνο άσσους: 11/11.

Η Singles Day είναι η επανάσταση του μπαρκουροκινέζου, ο οπoίος αφου έχει δεί τα ζευγαράκια να αλληλοταϊζονται το Φεβρουάριο στο Άγιο Βαλεντίνο, πάει και χαλάει 2 μισθούς σε ψώνια, τραγουδώντας, «καλύτερα μόνος, εγώ και πόνος -και το Xiaomi Mi Mix 2- «.

Καλό μήνα με γερό #προσφορalert και αντίστροφη μέτρηση για τη Singles Day!Αρχικά έχουμε κουπόνια για πολύ καλές προσφο…

Posted by Angroid on Wednesday, November 1, 2017

Φυσικά τα καταστήματα προωθούν όσο δεν πάει την συγκεκριμένη γιορτή, με πάρα πολλές προσφορές οι οποίες παρότι κορυφονται απο 10-13 Νοεμβρίου, κρατάνε σχεδόν όλο το μήνα. Το ίδιο φυσικά κάνει και το Gearbest.

Screenshot (5)

Οι προσφορές της Single Day στο κατάστημα έχουν ξεκινήσει ήδη, και θα χωριστούν σε τρία κομμάτια.

Μέρος τον προσφορών είναι κουπόνια έκπτωσης για γνωστά Brands (Vernee, Oukitel, Cube, Teclast, Nitecore, Beelink, κ.α) αλλα και ειδικές προσφορές για όσους κάνουν αγορά για πρώτη φορά απο το Geabest.

Οι προσφορές αγαπητοί αναγνώστες, και εσυ μοναχικό bot της Google που σκανάρεις το Site μου, είναι πάρα πολλές. Τόσο πολλές, που θα χαθείτε στο ψάξιμο, αλλα αν έχετε λίγο χρόνο παραπάνω, ρίξτε μια ματιά, θα βρείτε ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι που σας ενδιαφέρει.

Οπως και να έχει, αυτές τις μέρες έχετε στο νού σας στο Facebook στα #προσφορalert που βγάζω συχνά πυκνά στη σελίδα του Angroid στο Facebook γιατι ότι καλές προσφορές πιάνει το ραντάρ μου θα τις μοιράζομαι εκει.

Δείτε ολες τις προσφορές του Single Day Sale στο Gearbest.