Αποκτήστε το Oneplus 5 6/64GB με μόλις 376€!

3

Κατα ένα περίεργο τρόπο, η Oneplus έχει πλέον αρκετό απόθεμα για το 1+1 5, με αποτέλεσμα η συσκευή, πέρα απο την επίσημη οδό του oneplus.net να είναι διαθέσιμη και σε πάρα πολλά κινεζοκαταστήματα που ξέρουμε και αγαπάμε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τιμή της συσκευής να ακολουθεί την φυσική – καθοδική- πορεία, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας, λόγω του ανταγωνισμού των καταστημάτων.

Με αυτά και μ’αυτά, μπορείτε να αποκτήσετε το εξαιρετικό απο σχεδόν κάθε άποψη Oneplus 5, στην έκδοση με τα 6GB RAM/ 64GB ROM σε γκρί χρώμα με μόλις 376€, την ώρα που η τιμή του στο επίσημο κατάστημα της Oneplus είναι καρφωμένη στα 499€.

Για του λόγου το αληθές.

Φυσικά αν και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη για να σας δελεάσει, δεν πρέπει να ξεχνάτε οτι απο το Oneplus.net, δεν υπάρχει ο φόβος του τελωνείου, μιας και η συσκευή αποστέλλεται απο την Πολωνία, ενώ έχει δυο χρόνια εγγύηση.

Απο την άλλη, τα 130€ δεν είναι αμελητέα, και το Banggood προσφέρει και επιλογή για Priority Mail με $23, το οποίο θεωρητικά μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες του τελωνείου.

Οπως σας ξαναείπα περιμένω ήδη δυο παραγγελίες με αυτό τον τρόπο, και οταν παραλάβω θα σας ενημερώσω για το αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο.

Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική του Oneplus 5 στα 370€ δεν έχετε παρα να περάσετε μια βόλτα απο το Banggood.com, ακολουθώντας το link στο τέλος του άρθρου, να το βάλετε στο καλάθι σας, και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι » 8GBESOP564 » πριν το Checkout.

Ξέρω κάποιον blogger που ψήνεται πολύ άσχημα…για το Flagship killer, που σε αυτά τα λεφτά, αρχίζει να διεκδικεί πάλι τον τίτλο του.

Αποκτήστε το Oneplus 5 6/64 με 373€