Αρχική Προσφορές Smartphones

[Προσφορά]LeEco Le 2 X527 με 108€ απο την Ευρωπαική αποθήκη του Cafago

0

Είναι γνωστό ότι η LeEco, πάει ολοταχώς για φούντο, στα πρότυπα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και εμείς οι οπαδοί της ΑΕΚ, που είμαστε πρώτοι σε αυτά, μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά πότε ξεκινάει η κατηφόρα. Στο ξεπούλημα.

Σε αυτό το στάδιο έχει φτάσει και η κινέζικη εταιρία, με αποτέλεσμα να βλέπετε προσφορές όπως η σημερινή.

Το Cafago, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το LeEco Le 2 X527, απο την Γερμανική αποθήκη του, με μόλις 108€, στο οποίο ποσό περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής!

Αν αναρωτιέστε τι εστί Le 2 X527, η συσκευή εκτός απο το τεράστιο όνομα της, έχει και αρκετούς λόγους να την επιλέξετε.

Full HD οθόνη 5.5″, Qualcomm Snapdragon 652, 3GB RAM, μεταλλικός Unibody σκελετός με πάχος 90 χιλιοστά, Dual SIM λειτουργία, με υποστήριξη για την B20, κάμερα 16MP με μέγεθος Pixel 1.4 micron και PDAF, αλλά και εμπρόσθια κάμερα 8MP με το ίδιο μέγεθος pixel, είναι οι σημαντικότεροι λόγοι να το κοιτάξετε σοβαρά.

Φυσικά το κινητό της LeEco δεν είναι χωρίς προβλήματα, αφού η μπαταρία 3000mAh, θα μπορούσε σίγουρα να είναι μεγαλύτερη με βάση τις διαστάσεις της συσκευής, τα 32GB της ROM, δεν είναι επεκτάσιμα, η θύρα των ακουστικών λάμπει δια της απουσίας της, και φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την EUI, η οποία είναι άνετα το χειρότερο Android Skin που θα βρείτε στην αγορά, αλλά και πάλι για 108€ τελειωμένο απο Ευρώπη, νομίζω ότι αξίζει να κάνετε τα στραβά μάτια.

Αν το Le 2 είναι αυτό που ψάχνετε, και δε σας πειράζει ο ελαφρώς παλιός του επεξεργαστής, τότε δεν έχετε παρα να ακολουθήσετε το link στο τέλος του άρθρου, και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι DE1613.

Αποκτήστε το LeEco Le 2 X527 απο το Cafago στα 108€ με κουπόνι DE1613