Προσθέστε το πρόγραμμα του Mundial 2014 στο Google Calendar

0

Το φετινό Mundial της Βραζιλίας μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει(και τσιμπήσαμε ήδη το τρίμπαλο απο την Κολομβία, αλλα η συμμετοχή και μόνο μάλλον χαρούμενους πρέπει να μας κάνει) έχει όμως πολύ δρόμο μπροστά του.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε πολύ εύκολα ολο το πρόγραμμα της διοργάνωσης στο ημερολόγιο της Google το οποίο θα συνχρονιστεί με τη συσκευή σας, και θα σας δώσει τη δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να δείτε το πότε πραγματοποιείτε ο κάθε αγώνας.

Για να το κάνετε θα πρέπει να επισκευθείτε την Web έκδοση του Google Calendar , αφού η παρακάτω διαδικασία δεν είναι δυνατόν να γίνει απο την εφαρμογή του κινητού σας.

    • Εκεί συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας, και στην αριστερή μπάρα πατήστε το βελάκι που υπάρχει δίπλα απο την επιλογή “Αλλα ημερολόγια
    • Επιλέξτε το “προσθήκη μέσω διεύθυνσης URL
    • Προσθέστε τη διεύθυνση

https://www.google.com/calendar/feeds/vdmtdcektajkqjk51vvda4ni4k%40group
.calendar.google.com/public/basic

Σε λίγα λεπτά το νέο ημερολόγιο θα συγχρονιστεί και με τις συσκευές που χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό Google, και έτσι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απο παντού. Καλοδεχούμενη προσθήκη και η αναγραφή των σκόρ σε παιχνίδια που έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα της εξέλιξης του παγκόσμιου τουρνουά.

Αν αυτό δεν σας καλύπτει και θέλετε μια πιο λεπτομερή κάλυψη του Mundial της βραζιλίας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο SofaScore ή στην επίσημη εφαρμογή της Fifa

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. https://www.google.com/calendar/feeds/vdmtdcektajkqjk51vvda4ni4k%40group.calendar.google.com/public/basic είναι η διεύθυνση δε φαίνεται ολόκληρη στο άρθρο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo