Πρωτότυπο του Pixel 7 βγαίνει στο σφυρί στο Ebay, και εμείς έχουμε πλέον πολλές φωτογραφίες να σας δείξουμε.

0
geekbuying aniverssary sale banner

Στην πιο -Google διαρροή- που θα μπορούσε να συμβεί, ένα απο τα πρωτότυπα του Pixel 7 έκανε την εμφάνιση του. Όχι, ούτε σε μπαρ το χάσανε, ούτε σε λεωφορείο το ξεχάσανε, ούτε το φωτογράφισαν στα χέρια κάποιου τυχαία.

Όχι, το Pixel 7 διέρρευσε ηρωικά, σε σημείο που αυτό που το έπιασε στα χέρια του, το έβγαλε για πούλημα στο ebay.

Αν νομίζετε οτι η υπόθεση τελειώνει εκεί, είστε γελασμένοι, αφού φαίνεται πως τις φωτογραφίες του Pixel 7, ο πωλητής τις τράβηξε.. με το Pixel 7 Pro, το οποίο όμως δεν πούλησε. Αυτό μάλλον του άρεσε.

Η αγγελία στο Ebay, είχε φτάσει τα $530, που σημαίνει είτε ότι είναι μούφα η δουλειά, είτε οτι δεν ήξερε τι πουλάει, αφού νομίζω θα μπορούσε να πιάσει 10 φορές τόσα, στο στάδιο που βρισκόμαστε, και φυσικά, κατέβηκε τσάκα τσάκα από την γνωστή πλατφόρμα πωλήσεων.

Σύμφωνα με την αγγελία, το κινητό είχε το android 13 προεγκατεστημένο αλλα στην πράξη αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι οι φωτογραφίες, οι οποίες είναι και οι πρώτες “πραγματικές” για τη νέα συσκευή της Google.

Αρχίσαμε λοιπόν το πάρτι των διαρροών για τα νέα Pixel, που εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και πολλά να μας δείξουν, αφού οι συσκευές είναι πανομοιότυπες σχεδιαστικά με τα Pixel 6 / 6 Pro.

Αυτό που μας καίει τώρα είναι ο νέος Tensor, αφού και σε επίπεδο φωτογραφίας, δύσκολα θα έχουμε μεγάλες διαφορές στο Hardware.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo