“Η εφαρμογή Google διακόπτεται επανειλημμένα” Βλέπετε απο το πρωί αυτό το μήνυμα; Δεν είστε οι μόνοι.

3
geekbuying aniverssary sale banner

Για κάποιο λόγο πάρα πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα απο το πρωί με την εφαρμογή της Google στα κινητά τους, και λαμβάνουν μήνυμα οτι “Η εφαρμογή Google διακόπτεται” χωρίς να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους κανονικά.

Το περίεργο είναι οτι το πρόβλημα αυτό δε φαίνεται να εμφανίζεται υπο συγκεκριμένες συνθήκες, αφού οι αναφορές είναι πολλές, για διαφορετικές εκδόσεις του Android, και διαφορετικούς κατασκευαστές, απο Huawei και Xiaomi, μέχρι Pixel, Sony και Samsung κινητά.

Το πρόβλημα πιθανότατα προέρχεται απο μια αναβαθμισμένη έκδοση του Google App, οπότε οι λύσεις εδώ είναι περιορισμένες.

Η ίδια η Google προτρέπει τους χρήστες να κάνουν επανεκκίνηση τη συσκευή, αλλα αυτό φυσικά δε διορθώνει πάντα το πρόβλημα αφου στους περισσότερους παραμένει.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μπείτε στο Play Store και να δείτε αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση στο Google App και να την κάνετε.

Η άλλη λύση είναι να μπείτε στις ρυθμίσεις του Google App και να απεγκαταστήσετε τις αναβαθμίσεις, για να γυρίσετε σε παλαιότερη έκδοση. (Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές-> Google -> Τρείς τελίτσες πάνω δεξιά ->Απεγκατάσταση ενημερώσεων).

Μετά και από τις δύο ενέργειες, κάντε ένα Restart, και κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσετε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος.

Αν ούτε αυτό λύσει το πρόβλημα σας, τότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε μια νέα αναβάθμιση του Google App, ή του Google Webview για να στρώσει το όποιο πρόβλημα έχει προκύψει.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo