Στα σκαριά το TikTok Live PC Game Streaming App!

1

Το TikTok σύντομα θα επιτρέπει το Live Stream παιχνιδιών είτε από PC, είτε από κονσόλα ή κινητή συσκευή.

Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες, ειδικά μετά τη διαρροή πως η δημοφιλέστατη πλατφόρμα δοκιμάζει ένα νέο πρόγραμμα για desktop υπολογιστές που ονομάζεται TikTok Live Studio.

Το Studio έχει δυνατότητα chatting που επιτρέπει στους streamers να συνομιλούν ζωντανά με όσους παρακολουθούν το video τους.

Υποστηρίζει και τη χρήση κάμερας, ώστε ο δημιουργός να μπορεί να επιδείξει και την αφεντομουτσουνάρα του… όχι μόνο την οθόνη.

Ξεκινήστε αιτήματα και υπογραφές για να δούμε και τον Άγγελο σε ένα τέτοιο video 😛

Κι αυτά είναι μερικά από τα πρώτα χαρακτηριστικά που μαθεύτηκαν, οπότε είναι βέβαιο ότι θα προστεθούν κι άλλες δυνατότητες μέχρι την τελική παρουσίαση.

Φυσικά το όλο εγχείρημα είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο και μόνο “μερικές χιλιάδες” users έχουν την ευκαιρία να το δουλέψουν και να στείλουν feedback στη μαμά εταιρεία.

Ένας από αυτούς μας έδωσε μια πρώτη γεύση του TikTok Live Studio και από εκεί βλέπουμε ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει streaming τόσο σε portrait, όσο και σε landscape.

Επιπλέον θα μπορεί κανείς να streamάρει περιεχόμενο από PC, κινητές συσκευές και κάμερες, αν και μια σημαντική έλλειψη είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως πηγή το παράθυρο του εκάστοτε browser.

Ακόμα δεν είναι επίσης γνωστό αν το TikTok έχει στα πλάνα του να λανσάρει globally την υπηρεσία, κάτι που μάλλον θα ξεκαθαριστεί το επόμενο διάστημα.

Τα προηγούμενα (όχι πολλά) χρόνια, το TikTok έχει γνωρίσει (και συνεχίζει) τεράστια δημοτικότητα και πολλές άλλες πλατφόρμες έχουν αντιγράψει υπηρεσίες του.

Τώρα είναι η δική του σειρά να “αντεπιτεθεί”, αφού με το Live Studio τα βάζει απευθείας με Twitch, Facebook Gaming και φυσικά YouTube Gaming.

Δεδομένης της δημοτικότητάς του, μοιάζει μάλλον απίθανο να μην τα καταφέρει και σε αυτό το μέτωπο.

[Πηγή]
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo