Με την I/O να ακυρώνεται φέτος λόγω κορονοϊού, ο τεχνολογικός γίγαντας αποφάσισε να κάνει ένα αποκλειστικό event για την επόμενη έκδοση του Android, το Android 11.

Το event αυτό θα γίνει στις 3 Ιουνίου μέσω live stream και θα κρατήσει περίπου μια ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την beta έκδοση του νέου λειτουργικού.

Μαζί θα παρουσιαστούν τα νέα χαρακτηριστικά του, αλλά και οι αναβαθμίσεις για τους developers. Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και ο καθένας θα μπορεί να κάνει τη δική του χρησιμοποιώντας το hashtag #AskAndroid.

Επιπλέον η Google θα έχει έτοιμα τα 12 θέματα συζήτησης που είχε σχεδιάσει να παρουσιάσει στο αρχικό event που ακυρώθηκε. Αυτά θα είναι τα:

 1. What’s new in Android
 2. What’s new in System UI
 3. All things privacy in Android 11
 4. Storage access with Android 11
 5. The state of Kotlin on Android
 6. Get Composed
 7. What’s new in Android Jetpack
 8. What’s new in Android Development Tools
 9. What’s new in Design Tools
 10. What’s new in Google Play
 11. What’s new in Play Commerce
 12. Screens – large, small and foldable

Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι ενδεχομένως μαζί με το Android 11 θα βλέπαμε και το νέο Pixel 4a, αλλά για το τελευταίο – όπως φαίνεται – θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments