Στο Android 4.1.2 θα μείνουν Galaxy S2 και Galaxy Note

0
geekbuying aniverssary sale banner

Δεν θα δούν , επίσημα τουλάχιστον, το Android 4.2.2 στη συσκευή τους οι κάτοχοι του Samsung Galaxy S2, αφού μερικά προβλήματα με το Touchwiz αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους ανθρώπους της Samsung.
Παρότι η συσκευή είναι πλέον σχεδόν δύο χρονών, η “μαμα” Samsung είχε ανακοινώσει οτι ο παππούς του Galaxy S4, θα έπαιρνε την Android 4.2 μέχρι το φθινόπωρο του 2013. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η έκδοση του Touchwiz που χρησιμοποιεί η συσκευή εμφάνισε ασυμβατότητες με αποτέλεσμα η προσπάθεια να σταματήσει.

Το ίδιο Hardware αλλα και τη έκδοση του Touchwiz κουβαλάει και το Galaxy Note, οπότε λογικά όσοι το έχετε στην κατοχή σας, μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα του Android 4.1.2.

Όσοι απο την άλλη έχετε το Galaxy SII Plus, τότε έχετε ακόμα ελπίδες να δείτε τη συσκευή σας με 4.2.2. Βέβαια η μόνη διαφορά του Plus απο το απλό είναι η CPU, πράγμα που με κάνει να αμφιβάλω για την εγκυρότητα της δικαιολογίας “το touchwiz φταίει”.

Via SamMobile

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo