Τα 5 Android apps που πρέπει να έχεις στο κινητό σου!

0

Σε αυτό το κείμενο θα εξετάσουμε πέντε απαραίτητες εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο κινητό σας.

Από εργαλεία AI έως εφαρμογές κοινωνικής προσομοίωσης και εικονικές ανακαινίσεις έως pet simulators, αυτές οι επιλογές θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας με το Android κινητό σας. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τις κορυφαίες εφαρμογές που αξίζει να έχετε στη συλλογή σας!

Life Makeover

Το Life Makeover είναι ένα παιχνίδι dress-up και κοινωνικής προσομοίωσης. Οι παίκτες δημιουργούν τα δικά τους avatar, τους ντύνουν με πολυτελή ρούχα, χτίζουν τα ονειρικά τους σπίτια και κοινωνικοποιούνται με άλλους παίκτες. Είναι ένα αρκετά χαλαρωτικό παιχνίδι γενικά. Το κύριο ατού του είναι η δυνατότητα να ντύνεις τους χαρακτήρες σου. Το παιχνίδι προσφέρει χιλιάδες διαφορετικά στυλ μόδας που ξεκλειδώνετε και χρησιμοποιείτε σταδιακά. Να σημειωθεί ότι είναι δωρεάν.

Κατεβάστε το εδώ

 

VoiceGPT

Το VoiceGPT είναι μια άλλη εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, αλλά αυτή περιλαμβάνει και έναν φωνητικό παράγοντα, όπου μπορείτε να μιλήσετε με την τεχνητή νοημοσύνη και να λάβετε απαντήσεις. Χρησιμοποιεί το ChatGPT και το Dall-E για να παρέχει απαντήσεις κειμένου και εικόνες αντίστοιχα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλές άλλες λειτουργίες. Απαιτεί να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Open AI, οπότε θα χρειαστεί να έχετε έναν τέτοιο λογαριασμό εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Υπάρχει επίσης μια συνδρομή 3,99 δολαρίων τον μήνα, που είναι πολύ χαμηλότερη από τις περισσότερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Δεν είναι άσχημο για αυτό που προσφέρει και αυτή φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

Κατεβάστε το εδώ

 

Last Words: Beyond the Page

Last Words: Beyond the Page είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας με αφήγηση. Διαθέτει μερικά μοναδικά στοιχεία gameplay που θεωρούμε πολύ ενδιαφέροντα. Oι παίκτες παρουσιάζονται με ένα σημειωματάριο ως μέρος της ιστορίας. Μετακινείτε τη λέξη “ανοίξτε” στην πόρτα που έχει σχεδιαστεί εκεί για να ανοίξετε την πόρτα. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία του gameplay και όλα αυτά συνδυάζονται εξαιρετικά καλά. Πέρα από τη δωρεάν υπάρχει και πληρωμένη έκδοση, οπότε μπορείτε να πληρώσετε μία φορά για την πλήρη εμπειρία. Είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που έχουμε δει πρόσφατα.

Κατεβάστε το εδώ

 

Google Home

Η πλήρης ανασχεδίαση του Google Home είναι πλέον διαθέσιμη για όλους. Περιλαμβάνει μια προβολή Αγαπημένων, καλύτερη οργάνωση των έξυπνων συσκευών για το σπίτι και μια προβολή χρονοδιαγράμματος κάμερας για εκείνους που διαθέτουν έξυπνες κάμερες ασφαλείας. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα εφαρμογή Wear OS που μπορεί να ενεργοποιεί και απενεργοποιεί γρήγορα συσκευές. Κατά τα άλλα, η εφαρμογή λειτουργεί όπως την ξέρουμε.

Κατεβάστε το εδώ

 

Peridot

Το Peridot είναι το δεύτερο παιχνίδι της Niantic Labs φέτος. Ο δημιουργός του Pokemon Go ακολουθεί μια πιο φανταστική προσέγγιση σε αυτό το παιχνίδι. Τεχνικά, είναι ένας προσομοιωτής κατοικίδιων ζώων όπου φροντίζετε το δικό σας μικρό κατοικίδιο. Μπορείτε να το βγάλετε σε πραγματικές βόλτες όπου το Dot σας μπορεί να βρει κρυμμένα αντικείμενα, να αναπαραχθεί με άλλα Dots ενώ υπάρχει και μια μικρή ιστορία που μπορείτε να παίξετε. Δεν έχει λάβει την ίδια απήχηση με το NBA All-World, αλλά έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.

Κατεβάστε το εδώ

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo