Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Τα ρέστα της! Όλα τα κινητά της Xiaomi, από το 2020, που...

Τα ρέστα της! Όλα τα κινητά της Xiaomi, από το 2020, που θα κοστίζουν 250€+ θα είναι 5G!

-

- Advertisement -

Το 5G θα μπει πολύ πιο γρήγορα στη ζωή μας, απ’ ότι αρχικά είχε υποθέσει κανείς. Κι αυτό χάρη στην Xiaomi!

Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν που γράφαμε ότι περισσότερο από 10 συσκευές της εν λόγω εταιρείας θα έχουν δυνατότητα 5G το 2020.

Τώρα η Xiaomi διπλασιάζει και βάλε αυτό το νούμερο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, ο CEO της εταιρείας, ο Lei Jun, δήλωσε ότι όλα τα κινητά της που θα κοστίζουν πάνω από 250€ θα είναι 5G!

Τα ρέστα της, λοιπόν, δίνει η Xiaomi, που υπολογίζει ότι μέσα στο 2020 θα υπάρχουν πάνω από 70 εκατομμύρια 5G χρήστες στην Κίνα.

- Advertisement -

Να θυμίσουμε ότι για την ώρα η Xiaomi προσφέρει ελάχιστες 5G συσκευές: το Mi Mix 3 5G (που είναι αρκετά «παλιό» πια), το Mi 9 Pro 5G (πωλείται μόνο στην Κίνα) και το Mi Mix Alpha.

Το τελευταίο δεν έχει ευρεία κυκλοφορία και σύμφωνα με φήμες δεν έχουν παραχθεί παραπάνω από 500 κομμάτια. Πιο πολύ συλλεκτικό ακούγεται…

Αναμένουμε, λοιπόν, ένα 2020 που θα πλημμυρίσει με 5G συσκευές, μιας και ο ανταγωνισμός σίγουρα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.