Ταχύτερα animations και ομαλότερη εμπειρία χρήσης θα έχει το OneUI 5.0

Η επόμενη έκδοση του Skin της Samsung, που θα βασίζεται στο Android 13, θα ονομάζεται OneUI 5.0, και ανάμεσα στις αλλαγές του, θα φέρει και μια που εγώ προσωπικά τουλάχιστον, περιμένω καιρό.

Παρότι η OneUI είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ καλύτερη από την Samsung Exprerience που αντικατέστησε το 2018, κάποια στοιχεία του παλαιότερου skin της Samsung, έχουν μείνει και στο UI Skin της νέας γενιάς.

Το επερχόμενο OneUI 5.0, θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές που θα δώσουν βάρος στην ταχύτητα, όπως τη μεγαλύτερη ταχύτητα ολοκλήρωσης των animations, ενώ θα είναι και ομαλότερα, κάτι που μπορεί να σας ακούγεται εύκολο, και όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αλλα η εμπειρία χρήσης μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με την χρήση σύντομων, καλοσχεδιασμένων animations,

Η επόμενη έκδοση της OneUI θα παρουσιαστεί πιθανότατα κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου προγραμματιστών της Samsung, που πέρσι πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, με τις πρώτες Beta της OneUI 4.0 να εμφανίζονται λίγες εβδομάδες αργότερα.

Εδώ να σας θυμίσω ότι η Samsung είναι ο κατασκευαστής που έχει δεσμευτεί για τα περισσότερα χρόνια υποστήριξης στα High end κινητά της, αφού τα S21, και τα S22 Series θα λάβουν 4 χρόνια αναβαθμίσεις Android και 5 χρόνια συνολικά υποστήριξη.

Αυτό το νούμερο  ξεπερνάει την υποστήριξη της ίδιας της Google, η οποία δίνει με τη σειρά της 5 χρόνια Security updates στα νέα Pixel, αλλα μόνο 3 χρόνια εγγυημένες αναβαθμίσεις σε επίπεδο Android.

[Πηγή]
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general