Τέσσερις αναβαθμίσεις Android και 5 χρόνια συνολικά σε Security Patches για τα Pixel 6!

0

Με κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα πριν απο την παρουσίαση των νέων Pixel 6, μάθαμε και ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα για το οποίο είχαμε απορία.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα νέα Pixel θα είχαν 5 χρόνια υποστήριξη, αλλα απο μόνο του αυτό δε λέει τίποτα. Θα μπορούσε να είναι δυο OS Updates και τρία ακόμα χρόνια Security Patches, ή θα μπορούσε να είναι το απόλυτο σενάριο, και να έχουμε 5 OS Updates.

Τελικά φαίνεται πως θα έχουμε το.. δεύτερο απόλυτο σενάριο, αφού σύμφωνα με γνωστό Tipster στο Twitter (που έχει και το τρομερό όνομα “Snoopy” τα Pixel 6/ Pixel 6 Pro θα λάβουν 4 Android OS Updates, συν έναν έξτρα χρόνο Security Patches!

https://twitter.com/_snoopytech_/status/1448311161414426626

Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν με Android 12, θα φτάσουν μέχρι το Android 16, ενώ σε επίπεδο Security Patch, θα υποστηρίζονται μέχρι και τον Οκτώβριο του 2026!!

Αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό, τα Pixel θα είναι οι συσκευές με την μεγαλύτερη υποστήριξη στον κόσμο του Android, και η Google θα έχει κάνει ένα ακόμη βήμα να πλησιάσει την Apple σε θέματα υποστήριξης.

Η Xiaomi και η Samsung έχουν υποσχεθεί 4 χρόνια υποστήριξης για τις ναυαρχίδες τους, με 3 OS Updates, αλλα φαίνεται πως ο Tensor δίνει στην Google την άνεση να επεκτείνει την υποστήριξη ακόμα παραπέρα.

Νομίζω οτι ειδικά για το “απλό” Pixel 6, το οποίο θα είναι μια συσκευή των 650€, τα 5 χρόνια υποστήριξης είναι μια τρομερή εξέλιξη.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo