Το Netflix θα αρχίσει να προσφέρει και Mobile παιχνίδια μέσω της πλατφόρμας του απο αύριο!

1
geekbuying aniverssary sale banner

Τον περασμένο Αύγουστο, το Netflix είχε αρχίσει τις δοκιμές στην Πολωνία για την προσθήκη Mobile Games στην πλατφόρμα του. Τρείς μήνες και κάτι ψιλά αργότερα, έφτασε η ώρα για την επίσημη διάθεση παιχνιδιών από την εφαρμογή της.

Σε πρώτη φάση η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο στο Android, με τα παιχνίδια να μην γίνονται Streaming από τους Servers του Netflix όπως οι ταινίες και οι σειρές.

Αντίθετα, θα βρίσκετε το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει από την εφαρμογή του Netflix, και θα οδηγείστε στο Play Store για να το εγκαταστήσετε. Μετά βέβαια δε θα μπορείτε να το τρέξετε απλα από το κινητό σας, αφού η εκκίνηση τους θα γίνεται μόνο μέσω του Netflix App.

Για την ώρα, η προσθήκη των παιχνιδιών, δεν χρειάζεται κάποια διαφορετική συνδρομή από την συνηθισμένη του Netflix, και η τιμή δεν αλλάζει, αλλα αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει έτσι, αφού τουλάχιστον στην αρχή, μιλάμε για 5 μόλις παιχνίδια όλα και όλα.

Έτσι όταν η λίστα αυτή μεγαλώσει, και ειδικά αν προστεθούν “σημαντικά” ονόματα παιχνιδιών, δεν αποκλείεται να δούμε και ένα μικρό τσίμπημα στις τιμές της συνδρομής.

Μέχρι τότε, τα 5 παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με την υπάρχουσα συνδρομή του Netflix σας, είναι τα:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo