Το OnePlus Watch ίσως πάρει Always-on-Display με OTA αναβάθμιση

0
geekbuying aniverssary sale banner

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την OnePlus να μας παρουσιάζει το πρώτο της smartwatch, όπως το λένε αυτοί, ή activity tracker (όπως το λέμε εμείς), το ONEPLUS WATCH.

Η πρώτη απόπειρα σ’ αυτή την αγορά για την OnePlus έχει τιμή στα 159 ντόλαρς και μας ήρθε με πολλά και ωραία χαρακτηριστικά στη “φαρέτρα” του.

Ανάμεσα στα πολλά αυτά όμως χαρακτηριστικά, η OnePlus ξέχασε να βάλει ένα σημαντικό για πολλούς στοιχείο: το AOD.

Σε πιο απλά “ελληνικά”, ξέχασε το Always-on-Display.

Σε διάφορα FAQ αλλά και στα forum της εταιρείας, η OnePlus προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία του AOD από το ρολόι της.

Μίλησε μάλιστα και για την πιθανότητα να το δούμε κάποια στιγμή, σε μια μελλοντική αναβάθμιση.

Για την ώρα, η οθόνη του ενεργοποιείται με το στρίψιμο του καρπού ή αν ο χρήστης πατήσει το κουμπί. Με το AOD απλά δεν θα χρειαστεί τίποτε από αυτά, αφού η ώρα θα φαίνεται πάντα.

Και η μπαταρία θα εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα.

Όπως θα έχετε καταλάβει αυτό ήταν και το βασικό επιχείρημα της OnePlus, όταν έγραφε στα forum για ποιο λόγο δεν το συμπεριέλαβε.

Όπως εξηγούσαν οι άνθρωποί της, με αυτό το feature υπάρχει η πιθανότητα αύξησης έως και 50% της κατανάλωσης.

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά αλήθεια είναι και το γεγονός ότι μπορείς να το βάλεις το ωραίο αυτό χαρακτηριστικό στο ρολόι σου και μέσα από τις ρυθμίσεις να αφήσει την τελική επιλογή στο χρήστη.

Αυτός μπορεί να θέλει να το έχει ανοιχτό όλη την ημέρα, γιατί γουστάρει να φορτίζει πράματα όπου κι αν είναι. Έχει μαζί του το τσαντάκι με το powerbank και δεν φοβάται.

Άλλος θα μπορεί να το απενεργοποιεί τελείως, ή υπάρχει και η επιλογή να είναι ανοιχτό σε προκαθορισμένες ώρες, από τις 08:00 το πρωί πχ μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

Λύσεις υπάρχουν, οπότε περιμένουμε την OnePlus να κάνει πράξη αυτό που έγραψε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε το AOD στο ρολόι της σε OTA update.

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo