Το Pixel 6 Pro θα είναι το Pixel με την ταχύτερη φόρτιση στην ιστορία της σειράς

0
geekbuying aniverssary sale banner

Αν έχει χιούμορ η Google, θα πρέπει να παίξει το χαρτί “Apple” στην παρουσίαση με ατάκα του στυλ “The new Pixel 6 Pro, charges faster than ever before”, όταν ανακοινώσει στο πλατό της ταχύτητα φόρτισης της νέας ναυαρχίδας της.

Βέβαια, ξέρω και ξέρετε, και ξέρει και η Google, οτι το να βγάλει κινητό που να φορτίζει ΠΙΟ ΑΡΓΑ από τα προηγούμενα μοντέλα της, θα χρειαστεί κόπο, αφού οι τρείς τελευταίες γενιές Pixel τερματίζουν στα 18W φόρτισης.

Μέσω ενώ Certification Label που έκανε την εμφάνιση του απο  την Taiwan (και πολλές άλλες χώρες), εμφανίζει την ταχύτητα φόρτισης της συσκευής η οποία θα φτάνει πλέον τα 11V/3A δηλαδή τα 33W.

To σημαντικό ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι το αν η Google θα περιλαμβάνει φορτιστή στο πακέτο (δύσκολο) και αν αυτός ο φορτιστής θα είναι ικανός να πιάσει τα 33W(εξαιρετικά δύσκολο) ή θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποιον έξτρα φορτιστή για να έχετε τη χαρά να ζήσετε στο φουλ την τεχνολογία του 2020.. σήμερα, με τα 33W φόρτισης (η Baseus να είναι καλά).

Από τα Cert. Labels των συσκευών που εμφανίστηκαν, μάθαμε και το SAR των τριών εκδόσεων GLU0G, G8V0U, και GF5KQ, με τα νούμερα να είναι καλά, αφού έχουν 0.99W/kg στο κεφάλι και 1.4W/kg στο σώμα.

Αυτά προστίθενται σε αυτό  που ήδη ξέραμε, δηλαδή οτι η ταχύτητα ασύρματης φόρτισης θα είναι λογικά 23W αφού αυτή θα είναι η ταχύτητα φόρτισης του νέου Pixel Stand, που δεν μπορεί να την έχει χωρίς λόγο.

Την ώρα που η Xiaomi κυκλοφορεί το Xiaomi Mi 11T με 120W φόρτιση, η Google αποφασίζει να πάρει -αναμενόμενα- των ασφαλή δρόμο της USB-PD στα 33W, μια ταχύτητα που παραμένει αρκετα καλή παρότι δεν έχει το WoW factor των τριψήφιων σε W φορτίσεων.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo