Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Ειδήσεις To Xiaomi Super Charge Turbo, φορτίζει 4000mAh μπαταρία σε 17 λεπτά!

To Xiaomi Super Charge Turbo, φορτίζει 4000mAh μπαταρία σε 17 λεπτά!

-

- Advertisement -

Πριν απο περίπου 8 μήνες ακούσαμε για πρώτη φορά οτι η Xiaomi ετοιμάζει σύστημα ταχείας φόρτισης στα 100W, με τις δηλώσεις αυτές να συνοδεύονται και απο ένα βίντεο που μας παρουσίαζε τις δυνατότητες του νέου συστήματος.

Fast forward λοιπόν, 8 μήνες αργότερα έχουμε πλέον την επίσημη παρουσίαση της τεχνολογίας, την οποία η Xiaomi ονόμασε Super Charge Turbo, με το όνομα να ειναι υπερβολικό του κερατά, αλλα όλα συγχωρούνται. Μιλάμε για 100W φόρτιση!

Η μέχρι τώρα, μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης κινητού ηταν τα 65W του Oppo Reno Ace, το οποίο φτάνει «μόλις» μέχρι τα 65W και χρειάζεται 35 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση μπαταρία 4000mAh.

Αυτό βέβαια, μέχρι σήμερα, αφού το Super Charge Turbo(δε παλεύεται το όνομα) με τα 100W του χρειάζεται ΜΟΛΙΣ 17 λεπτά για να φορτίσει μια αντίστοιχη μπαταρία 4000mAh, και το κάνει λογικά χωρίς να δημιουργηθεί μανιτάρι απο την έκρηξη, πράγμα αρκετά εντυπωσιακό.

- Advertisement -

Δεν ξέρω πόσο μεγάλος θα είναι ο φόρτος για την μπαταρία σε τέτοιους ρυθμούς, και σε τι βαθμό θα την καταπονεί , μειώνοντας τη διάρκεια ζωής της, αλλα πλήρη φόρτιση σε ένα τεταρτάκι είναι νομίζω εικόνα απο το μέλλον, που τελικά ειναι πιο κοντινο απο οτι φανταζόμασταν.

Απλά δείτε το βιντεο αν δεν το είχατε ξαναδεί παλιότερα. Τρελό!

Το μόνο που έχει μέινει αναπάντητο τώρα, είναι το σε πια συσκευή θα το πρωτοδούμε. Mi Mix 4; Mi 10; Γιαααα να δουμε!

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.