Το Youtube App περνάει στην Material Design εποχή

1

To Youtube app ένα απο τα τελευταία core apps της Google για το Android(Μαζί με το Hangouts) που δεν είχε δεχθεί ακόμα το lifting με τις νέες Material Design γραμμές του Android 5.0.

Απο σήμερα το Hangouts μένει μόνο του στη λίστα, αφού η Google άρχισε την σταδιακή αναβάθμιση του Youtube στην νέα έκδοση 6.0.11.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής είναι ντυμένη σε έντονο κόκκινο, με τα στρογγυλά Avatars να έρχονται και στο Youtube, ενώ ολοκαίνουργιο Design έχει και η nav bar που εμφανίζεται με slide απο τα αριστερά.

Σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα των headers και τον Toolbars το υπόλοιπο background είναι απόλυτα λευκό, κάνοντας έτσι πιο έντονη την αντίθεση. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δωθεί και στα Channels, αφού το η εφαρμογή προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα του toolbar ανάλογα με τα υπόλοιπα χρώματα που είναι διακοσμημένο το κάθε κανάλι.

Οπως συνέβει και με τα υπόλοιπα Google Apps, η αναβαθμισμένη εφαρμογή του Youtube, έρχεται και με ένα νέο εικονίδιο.

Εκτος απο το κομμάτι της εμφάνισης, η νεα εφαρμογή έρχεται και με βελτιωμένη αναζήτηση, με τη δυνατότητα εφαρμογής αρκετών φίλτρων για να βρείτε πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε.

Αν η αναβάθμιση δε σας έχει φτάσει ακόμα και θέλετε να δοκιμάσετε το νέο Youtube, απλά περάστε μια βόλτα απο το GappsEarly και κατεβάστε την τελευταία έκδοση 6.0.11

Κατεβάστε το Youtube 6.0.11 

Via Android Police

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo