[Τσααα] H Google κάνει διαθέσιμη την πρώτη Developer Preview έκδοση του Android 13, ΣΗΜΕΡΑ!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Δεν προλάβανε να λιώσουν τα χιόνια και να έρθει ο Άγιος Βαλεντίνος, και η Google ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία ανάπτυξης του Android 13.

Όπως πάντα, τα τελευταίο 7 χρόνια, η διαδικασία ξεκινάει απο τα Developer Previews, με το πρώτο απο αυτά να είναι διαθέσιμο για τις συμβατές συσκευές Pixel απο σήμερα κιόλας.

Και σε αυτή την έκδοση του Android, η Google βάζει σε πρώτο πλάνο την “ασφάλεια και την ιδιωτικότητα” σε μια προσπάθεια να “χτίσει μια υπεύθυνη πλατφόρμα, υψηλής ποιότητας, που θα προσφέρει ένα πιο ασφαλές περιβάλλον χρήσης, και περισσότερο έλεγχο στο χρήστη”.

Αναβαθμισμένο έρχεται και το Material You , αφού στην νέα έκδοση οι Developers μπορούν να χρησιμοποιούν Themed Icons, τα οποία θα αλλάζουν χρωματισμό όπως και όλα τα υπόλοιπα UI Elements, με βάση τα βασικά χρώματα των Wallpapers της συσκευής.

Νέα προσθήκη είναι και η δυνατότητα δημιουργίας Quick Settings Tiles, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν τα δικά τους Tiles, με τις ρυθμίσεις που τους ενδιαφέρουν.

Όπως προδίδει και το όνομα της έκδοσης (Developer Preview) αυτές οι πρώτες εκδόσεις είναι ΑΚΡΩΣ UNSTABLE, και προορίζονται για δοκιμές, οπότε ακόμα και αν έχετε ένα απο τα συμβατά Pixels (Pixel 4 και πάνω) καλό θα ήταν να μην κάνετε την κίνηση, εκτός αν δε σας πειράζει ενα τηλέφωνο γεμάτο Bugs.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Google, οι πρώτες Beta που θα είναι σε καλύτερα επίπεδα σταθερότητας, θα έρθουν τον Απρίλιο, με τον Ιούνιο και Ιούλιο να είναι οι τελικοί μήνες δοκιμών, πριν φτάσουμε στην Stable έκδοση.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo