[Βαστάτε αδέλφια] Οι διαφημίσεις πιάνουν: Το Youtube Music έχει πλέον 50 εκ. Premium συνδρομητές.

2

Ένα σημαντικό νούμερο που δείχνει τη δυναμική του έπιασε το Youtube Music, το οποίο πλέον μετράει 50.000.000 Premium συνδρομητές.

Μπορεί τα νούμερα αυτά να περιλαμβάνουν και όσους έχουν Youtube Premium που περιλαμβάνει τη συνδρομή και στο Music, αλλα και τους λογαριασμούς με trial συνδρομή, οπότε τα νούμερα είναι κομματάκι φουσκωμένα προς τα πάνω, παρόλα αυτά η ταχύτητα με την οποία το Youtube Music μαζεύει συνδρομητές, είναι τρομερή.

Κατα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Q3 2020 , η Google είχε ανακοινώσει 30 εκ. συνδρομητές των Youtube/Music Premium, που σημαίνει ότι σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, μπήκαν στη λίστα 20 εκ. ακόμα λογαριασμοί που αποφάσισαν να πληρώσουν για να μη βλέπουν της διαφημίσεις του Efood.

Την ώρα που η Google δεν ανακοινώνει τα έσοδα της από τις συνδρομές αυτές, ο Robert Kyncl, Chied Bussiness Officer της Αμερικάνικης εταιρίας δηλώνει εντυπωσιασμένος από την αύξηση.

Η ταχύτητα εξάπλωσης σε αυτές τις αγορές είναι τρομερή. Δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς μας ότι θα φτάναμε τις 50 εκ. συνδρομές τόσο σύντομα. Πάει πολύ καλύτερα από ότι περιμέναμε.

Παρότι το Youtube Music καταλαμβάνει μόλις το 8% των υπηρεσιών Streaming μουσικής, παγκοσμίως, (πρώτο είναι φυσικά το Spotify), είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία στην κατηγορία της.

Φυσικά αυτοί που χρησιμοποιούν την δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας είναι η συντριπτική πλειοψηφία, και η Google δε στεναχωριέται και πολύ, αφού το τελευταίο τρίμηνο κατέγραψε 7 δις δολάρια σε κέρδη από διαφημίσεις, ένα νούμερο που αποτελεί αύξηση ΚΑΤΑ 84% σε σχέση με πέρσι.

Είτε πληρώσετε τη συνδρομή, είτε βλέπετε διαφημίσεις, να ξέρετε ότι η Google σας συμπαθεί το ίδιο, επειδή γεμίζετε το ταμείο της.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo