Το Microsoft Surface Neo

Τα Windows 10X ανακοινώθηκαν από την Microsoft πέρυσι, με την εταιρεία να τα παρουσιάζει μαζί με τα καινούργια Surface Neo και Surface Duo.

Την ίδια ώρα, η Microsoft έλεγε ότι τα νέα Windows θα λανσαριστούν πρώτα σε συσκευές με δυο οθόνες.

Αρχικά το νέο λειτουργικό ήταν προγραμματισμένο να έρθει με το Surface Neo αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο – όπως σχεδόν κάθε τι αυτό το διάστημα – θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι το 2021.

Το Microsoft Surface Neo

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλέον η Microsoft αλλάζει τα πλάνα της και θα λανσάρει το νέο λειτουργικό της σε συσκευές με μια οθόνη. Σε laptop δηλαδή. Άγνωστο, όμως, το πότε!

Ο προφανώς Ελληνικής καταγωγής (Κύπριος) Panos Panay, Chief Product Officer της Microsoft, σχολιάζει: «Με τα Windows 10X βασικό μας μέλημα είναι η ευελιξία και γι’ αυτό το λόγο στρέψαμε την προσοχή μας στις συσκευές με μια οθόνη, οι οποίες εκμεταλλεύονται τη δυναμική του cloud και ως εκ τούτου θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δουλεύουν, να μαθαίνουν και να παίζουν με νέους τρόπους».

Το λανσάρισμα των Windows 10X θα έρθει «…την κατάλληλη στιγμή». Φυσικά όλες αυτές οι αποφάσεις υπαγορεύονται και με βάση την πανδημία του κορονοϊού.

«Ο κόσμος μας τώρα είναι πολύ διαφορετικός απ’ ότι ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και μοιραστήκαμε το όραμά μας για μια νέα κατηγορία Windows συσκευών με δυο οθόνες».

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ενώ ο Panos Panay μας επιβεβαιώνει ότι τα Windows 10X θα έρθουν σε συσκευές μιας οθόνης πρώτα, δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft επί του θέματος.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments