Ξανά στον “πάγο” το Galaxy S21 FE. Πιθανότατα δε θα κυκλοφορήσει τελικά.

0
geekbuying aniverssary sale banner

Τόσα πάνω κάτω, όσα έχει η πορεία του Samsung Galaxy S21 FE, προς την κυκλοφορία, αγαπητέ αναγνώστη, δεν έχουν ούτε οι σειρές του Netflix.

Σε πρώτη φάση, ήταν έτοιμο να ανακοινωθεί, αλλα τελικά καθυστέρησε, λόγω των ελλείψεων σε ημιαγωγούς.

Αργότερα μπήκε ξανα στις ράγες, και τις τελευταίες εβδομάδες μετρούσαμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του, με αρκετές πηγές να δηλώνουν ότι τα προβλήματα στην παραγωγή του είχαν λυθεί.

Σήμερα, μαζευτήκαμε εδώ, οι φίλοι και οι συγγενείς να το κλάψουμε πάλι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DDaily απο την Κορέα, άνθρωπος της Samsung παραδέχτηκε οτι :

Ακυρώσαμε το Unpacking event του Galaxy S21 FE που ήταν σχεδιασμένο για τα μέσα Οκτώβρη. Εξετάζουμε και την κυκλοφορία της συσκευής στο σύνολο της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι λόγοι που οδήγησαν την Samsung σε αυτή την απόφαση, είναι δύο, και άμεσα συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Ο πρώτος είναι οτι το Samsung Galaxy S21 FE, θα έπρεπε να είναι εξοπλισμένο “με τον Snapdragon 888 όπως η υπόλοιπη σειρά S21″ και ταυτόχρονα να είναι φτηνότερο απο το Entry-S21, ρυθμίζοντας ανάλογα την κάμερα και την οθόνη”.

Αυτά ήταν τα πιο πρόσφατα Renders που είχαν εμφανιστεί για το Samsung Galaxy S21 FE

Αυτό το σενάριο όμως δεν είναι και πολύ βιώσιμο πλέον, αφού οι SD 888 έχουν μεγάλη ζήτηση από τις ναυαρχίδες, άρα και σημαντική έλλειψη.

Δήμιος του Galaxy S21 FE, είναι το Samsung Galaxy Z Flip 3.

Ο δεύτερος λόγος, είναι η ανέλπιστα καλή πορεία του Galaxy Z Flip 3, το οποίο πουλάει πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν στην Samsung, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση.

Έτσι η Samsung προτιμάει να χρησιμοποιήσει το διαθέσιμο στοκ του SD 888 για τα Flip 3, που φαίνεται να έχουν καλύτερη κίνηση στην αγορά, από το να ποντάρει πάνω στο S21 FE, κάτι που μάλλον θα οδηγήσει στην οριστική ακύρωση της κυκλοφορίας του δεύτερου.

Τέλος να σας πληροφορήσω, ότι υπάρχει αρκετή φημολογία, για παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy S22, πριν από το τέλος του 2021, κάτι που αν τελικά ισχύει, κάνει ακόμα πιο λογική την απόφαση της Samsung να ακυρώσει το Galaxy S21 FE.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo