Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Google Play στην έκδοση 4.3.10

0

Μια νέα αναβάθμιση άρχισε να διαμοιράζει η Google πριν απο λίγες ώρες για το Google Play, η οποία φέρνει ορισμένες μικρές διορθώσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ακόμη πιο εύκολη. Αν δεν είστε αρκετά υπομονετικοί για να περιμένετε τη σταδιακή αναβάθμιση μπορείτε να βρείτε το apk στο τέλος του άρθρου.

Η πιο εμφανής προσθήκη στο νέο Play Store(4.3.10) είναι η εμφάνιση των πιο πρόσφατα αναβαθμισμένων εφαρμογών στη λίστα με τις εφαρμογές σας. Έτσι μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν τελευταίες, ακόμα και αν έχετε επιλέξει την αυτόματη αναβάθμιση.

Εξίσου “χρήσιμη” είναι και η δεύτερη προσθήκη η οποία δεν είναι τίποτα άλλα παρα η ενοποίηση όλων των ειδοποιήσεων για αναβαθμισμένες εφαρμογές. Έτσι μετά απο την αυτόματη αναβάθμιση 15 εφαρμογών δε θα έχετε 15 Notifications αλλα ένα που σας ειδοποιεί και για τις 15 αναβαθμίσεις!

Η διαδικασία της σταδιακής αναβάθμισης έχει ήδη ξεκινησει, αλλα you know the drill. Αν δε θέλετε να περιμένετε, κατεβάζετε το apk απο παρακάτω και απλά το εγκαθιστάτε!

Κατεβάστε το apk απο εδώ 

Via Android Police

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo