Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήReviewsBakeey X166 Review: Μαγνητόφωνο αλλά και MP3 player, όμορφη αλλά και στιβαρή...

Bakeey X166 Review: Μαγνητόφωνο αλλά και MP3 player, όμορφη αλλά και στιβαρή μεταλλική κατασκευή, με ΕΛΛΗΝΙΚΑ και κόστος από 22,7€!!

Την Bakeey – όχι άδικα – την είχαμε (και την έχουμε) στην μπούκα, διότι δεν είναι μόνο τα no-name προϊόντα που στέλνει, το πρόβλημα το μεγάλο είναι η αξιοπιστία τους.

Γι’ αυτό και το τελευταίο (μεγάλο) διάστημα δεν γράφουμε και δεν ανανεώνουμε κουπονάκια για την εν λόγω εταιρεία.

Ωστόσο ο καθένας – θεωρώ – πως δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία και γι’ αυτό (όχι ότι δεν το διπλοσκέφτηκα) αποφάσισα να πάρω στα παιδιά ως δώρο ένα μαγνητοφωνάκι-MP3 player της εταιρείας.

Τόσο το κόστος, όσο και οι φωτογραφίες, με έπεισαν να δώσω στο Bakeey X166 μια ευκαιρία και η αλήθεια είναι ότι στο διάστημα της σχεδόν μιας εβδομάδας που το έχω δεν το μετάνοιωσα καθόλου.

Ούτε τα παιδιά που το έχουν καταευχαριστηθεί!

Σε πρώτη φάση, το κουτί του είναι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Χωρίς κανένα διακριτικό που να φανερώνει ότι όντως είναι προϊόν εταιρείας με όνομα “Bakeey”.

Αυτό που δεν περιμέναμε και δεν περίμενα, είναι ότι οι φωτογραφίες του Bakeey X166 ήταν αντιπροσωπευτικές και αληθινές!

Έτσι, μπροστά σου έχεις ένα όντως μεταλλικής κατασκευής όμορφο, πολύ κομψό και μικρό προϊόν, το οποίο σε κερδίζει με την πρώτη ματιά!

Στην μπροστινή πλευρά (η οποία έχει ωραίο φινίρισμα αλλά γεμίζει εύκολα δαχτυλιές) κρύβεται και η οθόνη του, η οποία με την πρώτη δεν είναι εμφανής.

Λόγω της κατασκευής του, που μοιάζει πολύ με αναπτήρα, η οθόνη του είναι ένα όρθιο και μικρό παραλληλόγραμμο, με ευκρίνεια και ρύθμιση φωτεινότητας.

Βέβαια, λόγω μεγέθους και διαστάσεων, σε αυτήν δεν μπορούν να αποτυπωθούν και να φανούν οι μεγάλες λέξεις οι οποίες ορισμένες φορές κόβονται και πρέπει να περιμένεις την κύλιση για να διαβάσεις όλο το κείμενο.

Στο πάνω μέρος υπάρχει το μικρόφωνο, το οποίο πιάνει καθαρά τη φωνή σου, αφού λόγω μεγέθους είναι πανεύκολο να το φέρεις κοντά στο στόμα σου.

Το μακρόστενο μέγεθος και η επιλογή του μικροφώνου στην κορυφή είναι μονόδρομος και όντως η πρακτικότητά του είναι πολύ μεγάλη.

Σ’ αυτό βοηθάει και το ειδικό κουμπί για την άμεση και γρήγορη ηχογράφηση της φωνής σου. Επιμένω στο “της φωνής σου”, καθώς το Bakeey X166 δεν είναι για “παραέξω”.

Τι εννοώ; Ότι θα κάνει εξαιρετική ηχογράφηση κοντά σ’ αυτόν που μιλάει και δεν θα πιάσει τα λεγόμενα άλλων που βρίσκονται μακριά από το μικρόφωνό του.

Στην αριστερή πλευρά υπάρχει το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής και από κάτω το κουμπί που χρησιμεύει για να σε πηγαίνει “πίσω” στην προηγούμενη οθόνη.

Εδώ να πω ότι τα μενού του είναι πραγματικά ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Σε σημείο που να βαρέθηκα να τα ψάχνω, αφού το βασικό που θες να κάνει είναι να ηχογραφεί και να παίζει μουσική.

Συνεχίζοντας στην αριστερή πλευρά, ακριβώς από κάτω από τα δύο κουμπιά υπάρχει η micro-usb θύρα για να φορτίζει και να συνδέεται με τον υπολογιστή.

Η σύνδεση είναι απροβλημάτιστη και πανεύκολη, με την πρόσβαση στα ηχογραφημένα αρχεία σου να γίνεται γρήγορα και χωρίς να ψάχνεσαι.

Κάτω από την micro-usb υπάρχει η θύρα για κάρτα ώστε να ακούτε από εκεί τα μουσικά σας κομμάτια, με τη βοήθεια του ηχείου του.

Στη δεξιά πλευρά έχουμε πάνω-πάνω το κουμπί της άμεσης ηχογράφησης. Το ανεβάζεις πάνω και σε λίγα δευτερόλεπτα (δεν γίνεται αστραπιαία) ξεκινά η ηχογράφηση.

Στα πάμπολλα μενού του, τα οποία υποστηρίζουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ (με αρκετά καλή μετάφραση, αν εξαιρέσεις ότι τις “ρυθμίσεις” τις λέει “Ορισμός”) υπάρχει και η δυνατότητα να εμφανίζεται ένα κόκκινο φωτάκι για να ξέρεις ότι ηχογραφεί.

Από κάτω είναι τα κουμπιά της αυξομείωσης του ήχου και πιο κάτω ένα ακόμα κουμπί που λειτουργεί σαν “enter” και με αυτό μπαίνετε στα διάφορα μενού. Που είναι πολλά. 😛

Όλα τα κουμπιά συνοδεύονται από επεξηγήσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσω να αναφέρω ότι το Bakeey X166 έχει και θύρα για ακουστικά. Οπότε είτε με αυτά, είτε με το ηχείο του, απολαμβάνετε τη μουσική σας.

Το ηχείο είναι στην πλάτη κι ενώ δεν περιμέναμε επαγγελματικού τύπου ποιότητα, έχει αρκετή δύναμη και ικανοποιεί καθώς – κοντά στο στόμα – πιάνει σωστά τα λεγόμενα.

Δυστυχώς λόγω καραντίνας δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω σε περισσότερο θορυβώδη περιβάλλοντα, αλλά όπως είπα και πιο πάνω τείνει να μην καταγράφει καλά όσους βρίσκονται ακόμα και μισό μέτρο μακριά σου, οπότε αυτό είναι καλό. Είτε κακό. Ανάλογα.

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις για να διαλέξετε, από 4GB ενσωματωμένης μνήμης έως και 16GB, με μια ενδιάμεση στάση στα 8GB που είναι αυτό που πήρα.

Για παιδικό δώρο είναι καταπληκτική περίπτωση για το παιδί που θέλει να ξεκινήσει το δικό του ηχητικό ημερολόγιο, ή που θέλει απλά να ακούει κάποια παραμύθια.

Στη συσκευασία δίνονται μαζί και ακουστικά, κάτι που δεν βλέπεις συνήθως, ενώ και το βιβλίο οδηγιών είναι στα αγγλικά και όχι στα κινέζικα.

Μόνο που είναι με πολύ μικρά γράμματα. Να σας πω την αλήθεια δεν το διάβασα, αλλά η χρήση του είναι πάρα πολύ απλή και δεν χρειάστηκε.

Εκεί που θα το χρειαστείτε είναι αν καθίσετε να ξεψαχνίσετε όλα τα μενού και δεν καταλαβαίνετε τι κάνουν κάποια από αυτά. Αν και τα ελληνικά βοηθούν πολύ.

Το μόνο μου παράπονο, πέρα από τη μικρή οθόνη (που, οκ, δεν γινόταν κι αλλιώς) είναι ότι τα κουμπιά είναι χαλαρά και κουνιούνται, χαλώντας την όλη εικόνα μιας πραγματικά ποιοτικότατης κατασκευής.

Στο Banggood αυτό το διάστημα η τιμή του ξεκινά από τα 22,7€ (για τα 4GB), ανεβαίνει στα 28.5€ για τα 8GB και “τερματίζει” στα 29.4€ που είναι τρομερή τιμή για τα 16GB που δίνει.

Ιστορικό τιμών για Bakeey X166 4GB 8GB 16GB Long Distance Mini Dictaphone Ultra Stereo Audio Digital Voice Recorder...

Στατιστικά

Τρέχουσα τιμή €22,70 Μαρ 25, 2021
Υψηλότερη τιμή €22,70 Φεβ 23, 2021
Ιστορικό χαμηλό €22,70 Φεβ 23, 2021
Since Φεβ 23, 2021

Τελευταίες αλλαγές τιμής

€22,70 Φεβ 23, 2021
Προσθέστε μια ειδοποίηση χαμηλότερης τιμής!
Προσθέστε ειδοποίηση για Bakeey X166 4GB 8GB 16GB Long Distance Mini Dictaphone Ultra Stereo Audio Digital Voice Recorder... - €22,70

Ιστορικό τιμών για Bakeey X166 4GB 8GB 16GB Long Distance Mini Dictaphone Ultra Stereo Audio Digital Voice Recorder...

Στατιστικά

Τρέχουσα τιμή €22,70 Μαρ 25, 2021
Υψηλότερη τιμή €22,70 Φεβ 23, 2021
Ιστορικό χαμηλό €22,70 Φεβ 23, 2021
Since Φεβ 23, 2021

Τελευταίες αλλαγές τιμής

€22,70 Φεβ 23, 2021
Προσθέστε μια ειδοποίηση χαμηλότερης τιμής!
Προσθέστε ειδοποίηση για Bakeey X166 4GB 8GB 16GB Long Distance Mini Dictaphone Ultra Stereo Audio Digital Voice Recorder... - €22,70

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Βρείτε μας στα Social Media

6,653ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,070ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
4,540ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Νέες προσφορές