Oneplus 7T Review : To VFM δε βγαίνει εύκολα απο το DNA της Oneplus.

0

Ο όρος Flagship Killer αγαπητέ αναγνώστη, ανήκει δικαιωματικά στην Oneplus, αφού κυριολεκτικά αυτή τον ανακάλυψε ,με το Oneplus One, που είχε ερθει για να αντιμετωπίσει τις ναυαρχίδες, με όπλο του τις εξαιρετικές επιδόσεις, και την απίστευτη τιμή του.

Απο τότε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι, τα χρόνια πέρασαν, και το σχέδιο της Oneplus λειτούργησε άψογα.

Με αιχμή του δόρατος το Oneplus 7 Pro, η Κινέζικη εταιρία έδειξε στον κόσμο οτι ο ρόλος του αουτσάιντερ δεν ήταν πλέον για τα δόντια της, και από υποψήφια Flagship killers, ήθελε οι ελάχιστες συσκευές που κυκλοφορεί ετησίως να είναι ολοκληρωμένα Flagships που θα κοιτούν στα μάτια τις παραδοσιακές κορυφαίες συσκευές, από εταιρίες όπως η Samsung, η LG, η Huawei, η Sony και η Apple.

Και τα κατάφερε. Το Oneplus 7 Pro ηταν κάτι διαφορετικό απο τις προηγούμενες συσκευές τις εταιρίας, και δεν υποχωρούσε πουθενά. Ούτε στην τιμή. Έτσι, εις βάρος του “απλού” Oneplus 7, που εξαφανίστηκε απο το χάρτη, το Oneplus 7 Pro έκανε καριέρα “ναυαρχίδας” και ολα έδειχναν πως η Oneplus δε θα κοιτούσε πίσω, γιατι παρά την ΠΟΛΥ αυξημένη τιμή του, πούλησε πολύ.

Ο πως ξέρετε πολύ καλά όμως, πιό εύκολα σου βγαίνει η ψυχή παρά το χούι, και η Oneplus 6 μήνες μετά στο ενδιάμεσο lifting των συσκευών της, ήρθε το Oneplus 7T, που έφερε στο “Oneplus του φτωχού” ΟΛΑ σχεδόν τα καλά του Oneplus 7 Pro, κάνοντας το μια από τις πιο VFM συσκευές, και ίσως το κορυφαίο VFM αν επιλέξετε την αγορά του από την Κίνα, για το 2019.

Σχεδιασμός/Design

Σχεδιαστικά, το Oneplus 7T, σας δίνει πολλούς λόγους να το προτιμήσετε, και έναν, αλλα πολύ σοβαρό λόγο να το προσπεράσετε: το μπισκότο που φιλοξενεί τις κάμερες.

Η πλάτη της συσκευής έχει επικάλυψη απο Frosted Glass, που παρότι στο μάτι είναι πού πιο “ματ” στην πράξη οι δαχτυλιές συνεχίζουν να αποτελουν πρόβλημα.

Στο κέντρο της κορυφής της πλάτης, θα βρείτε τις 3 κάμερες της συσκευής παρατεταγμένες σε οριζόντια διάταξη πάνω σε ένα, ας το πούμε.. ιδιαίτερο στρογγυλό Module καμερών που πρωτοείδαμε από την Huawei, και είχαμε κρυφή ελπίδα οτι δε θα ξαναδούμε.

Η κορυφή της συσκευής, φιλοξενεί μόνο το μικρόφωνο για το noise Canceling, με την βάση της να έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, αφού εκει υπάρχει το συρτάρι των 2 SIM, τη θύρα USB Type-C και το βασικό ηχείο του 7T.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η δεξία πλευρά του τηλεφώνου, αφού εκτός απο το Power Button, θα βρείτε το και Alert Slider που είναι πλέον σήμα κατατεθέν των κινητών της εταιρίας.

Η Oneplus έχει επιλέξει μια αρκετά “μακρόστενη” αναλογία οθόνης, η οποία φτάνει το 20:9 κάνοντας το κινητό αρκετά πιο ψηλό από το συνηθισμένο.

Αυτό είναι και πλήγμα στην λειτουργία της συσκευής με το ένα χέρι, αφού παρότι είναι αρκετά στενό, και εξίσου λεπτό, είναι τόσο μακρύ που το να φτάσετε την γραμμή ειδοποιήσεων με το ένα χέρι, είναι ένας μικρός άθλος.

Μάλιστα για την ώρα δεν υπάρχει One-hand mode στην Oxygen OS, κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Αφού το φέρετε μια βόλτα γύρω γύρω, θα καταλήξετε στην πρόσοψη, εκεί που δεσπόζει το εξαιρετικό AMOLED Panel που έχει επιλέξει η Oneplus, και αποτελεί έναν απο του βασικούς λόγους να επιλέξετε το Oneplus 7T.

Πριν σας πώ για την οθόνη αυτή καθε αυτή, να σας πώ πρώτα μικρές λεπτομέρειες, όπως για το οτι μιλάμε για επίπεδο Panel , χωρίς κυρτώσεις στα πλάγια, κάτι που αρκετοί μεταξύ τους και εγώ, το βρίσκουν άκρως θετικό, ενώ στην κορυφή της, θα βρείτε ένα πολυ μικρό Notch σταγόνα, που ακόμα και αν είστε φανατικά κατά των εγκοπών στην οθόνη, δύσκολα θα σας προβληματίσει.

Η οθόνη του Oneplus 7T κρύβει ένα ακόμα χαρακτηριστικό, που δεν είναι άλλο απο τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, που θα βρείτε πίσω της, και είναι εύκολα ένας απο τους καλύτερους αυτού του είδους στην αγορά, με ελάχιστες λανθασμένες αναγνώσεις, και ταχύτητα που κοιτάζει στα μάτια τους συμβατικούς αισθητήρες.

Οθόνη

Αυτό που θα κοιτάζετε ΕΣΕΙΣ στα μάτια όμως, είναι η απίστευτη οθόνη του 7T, η οποία είναι μια απο τις καλύτερες που θα βρείτε σε κινητό, και σίγουρα η καλύτερη στην κατηγορία τιμής του κινητού της Oneplus.

Η ανάγνωση και μόνο των χαρακτηριστικών της, είναι αρκετή για να σας πείσει για το καλύτερο.

Έχουμε λοιπόν, ένα Fluid AMOLED Panel, 6.55″, με Full HD+ ανάλυση (1080 x 2400 pixels) και επίστρωση απο Gorilla Glass 5.0. Η οθόνη της συσκευής καλύπτει το 100% του DCI P3, και υποστηρίζει HDR 10, ενώ η φωτεινότητα της φτάνει τα 520 nits στη χειροκίνητη ρύθμιση, και τα 720 nits σε αυτόματη λειτουργία, κάτι που το κάνει το πιο φωτεινό Panel που έχει βάλει σε κινητό ποτέ η Oneplus.

Μέχρι το επόμενο.

Η κορωνίδα των χαρακτηριστικών της όμως, είναι ο ρυθμός ανανέωσης, αφού το Oneplus 7T έρχεται με οθόνη 90Hz, μια τεχνολογία που η Κινέζικη εταιρία υιοθέτησε απο τους πρώτους, και κάνει τα πάντα.. πιο γρήγορα.

Η αλήθεια είναι οτι αντίθετα με οτι διαβάζετε γυρω γύρω, η πρώτη επαφή σας με το high refresh rate Panel του Oneplus 7T δε θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αφού όσο και να προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο η διαφορά είναι εδώ αλλα όχι ΤΟΣΟ εντυπωσιακή όσο θα περιμένατε.

Το βασικό εδώ είναι οτι η συσκευή μοιάζει ένα κλικ πιο γρήγορη, οταν την έχετε στα 90hz, και αυτό λέει πολλά, οταν μιλάμε για κινητό της Oneplus, αφού στο Scrolling και στα Animations τα 30 αυτά παραπάνω hz κάνουν ουσιαστική διαφορά.

Αυτό γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό, όταν ακολουθείτε την αντίθετη διαδρομή, δηλαδή οταν απο τα 90hz του 7T επιστρέφετε σε μια συμβατική οθόνη 60hz, αφού τότε και μόνο μπορείτε πραγματικά να καταλάβετε τι χάνετε.

Κατα τα άλλα, έχουμε μια εντυπωσιακή οθόνη, με λίγο υπερτονισμένα χρώματα, και πολυ βαθιά μαύρα, δηλαδή μια κλασσική AMOLED, την οποία όμως μπορείτε να φέρετε με μεγάλη ακρίβεια στα γούστα σας, μέσω της λειτουργίας βαθμονόμησης.

Και η οθόνη του είναι το ένα χαρακτηριστικό που θα σας στρέψει την προσοχή στο Oneplus 7T, το άλλο είναι φυσικά οι επιδόσεις.

SoC / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που “πάτησε το πόδι της στη γή”, η πρώτη συσκευή της Oneplus, οι επιδόσεις, και το κορυφαίο Hardware είναι αδιαπραγμάτευτο χαρακτηριστικό της.

Και το Oneplus 7T δε παρεκκλίνει αυτής της σταθερής πορείας, αφού στο εσωτερικό του θα βρείτε οτι καλύτερο κυκλοφορει την εποχή που βγήκε στην αγοράς, όπως τον Snapdragon 855 Plus, τα 8GB LPDDR4X RAM και τα 256GB ταχύτατης UFS 3.0 μνήμης που έχει η συσκευή της δοκιμής, αφού στην αγορά θα το βρείτε και σε έκδοση με 128GB μνήμης.

Στο πακέτο βάλτε και την Adreno 640 GPU, η οποία πολύ απλά, σηκώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είτε μιλάμε για απλά παιχνίδια, η για τα κορυφαία σε γραφικά Mobile Games να τρέχουν στα 90hz.

Εδώ, πιο πολύ απο ποτέ τα Benchmarks, δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης, πέρα απο τον στατιστικό, αφού τα θηριώδες Hardware του Oneplus 7T, η οθόνη 90Hz και η Oxygen OS, σας προσφέρουν μια απίστευτη εμπειρία χρήσης, που ότι και να γράφουν τα νούμερα, σταματάει να έχει σημασία.

Χωρίς να έχω δουλέψει κάποιο απο τα 2 τελευταία Pixel, αλλα έχοντας εργατοώρες, με τις περισσότερες απο τις άλλες κορυφαίες συσκευές της αγοράς, το Oneplus 7T είναι νομίζω μια διαφορά η πιο ευχάριστη Android εμπειρία χρήσης, αφου οτι κάνετε, είναι γρήγορο, απρόσκοπτο, και Smooth σε σημείο που με κάνει να σκέφτομαι τι στο καλό κάνουν οι άλλες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα.

Κάμερες

Ο τομέας που η Oneplus χρειάζεται δουλειά, είναι ο φωτογραφικός. Όχι επειδή το 7T τραβάει κακές φωτογραφίες, κάθε άλλο, η τριπλέτα καμερών του κινητού σας προσφέρει ΠΑΡΑ πολλές επιλογές για κάδρο, αφού έχει ένα συνδυασμό φακού και αισθητήρα για κάθε περίσταση, και καταφέρνει να βγάζει αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες με κάθε έναν απο αυτούς, αλλά όταν η τιμολόγηση της, φτάνει τα επίπεδα των “παραδοσιακών” ναυαρχίδων, οι λεπτομέρειες, κάνουν σημαντική διαφορά.

Και το Oneplus 7T στην φωτογραφία δεν υπολείπεται απο τον High end ανταγωνισμό ΜΟΝΟ σε λεπτομέρειες.

Δουλεία που παρόλα αυτά εδώ, δεν είναι να σας πώ τι ΔΕΝ κάνει το 7T, αλλα τι κάνει, και σε ένα μικρό Spoiler, μπορώ να σας δηλώσω με σχετική άνεση, οτι αν δεν έχετε εξεζητημένες απαιτήσεις από την κάμερα του κινητού σας, το 7T τα καταφέρει εξαιρετικά σε όλους τους τομείς, και είναι ένα πραγματικό ΑΛΜΑ σε σχέση με το Oneplus 7 που αντικαθιστά.

Ουσιαστικά οι κάμερες στην πλάτη του Oneplus 7T έρχονται απευθείας απο το Oneplus 7 Pro, με μερικές μικρές αλλαγές, όπως η αλλαγή του τηλεφακού, και η απουσία του Laser Autofocus, που βρίσκεται στο Pro μοντέλο.

Η κεντρική κάμερα είναι στα 48MP, με αισθητήρα 1/2.0″, pixel μεγέθους 0.8μm, οπτική σταθεροποίηση και φακό με f/1.6, η δεύτερη έρχεται στα 12MP με τηλεφακό F/2.2 και δυνατότητα 2x οπτικό ζουμ, και η τρίτη είναι στα 16MP με Ultrawide φακό στο f/2.2

Αν κάτι έχει καταφέρει πλέον η Oneplus, είναι τα κινητά της να τραβάνε σταθερά καλές φωτογραφίες. Οι επιδόσεις της τριάδας στην πλάτη του 7T για μια ακόμη φορά δεν μπορούν να φτάσουν αυτές των κορυφαίων συσκευών στη φωτογραφία, αλλα σε αντίθεση με το πολύ πρόσφατο παρελθόν, πλέον η φωτογραφία δεν είναι η μαύρη τρύπα του Oneplus, αλλά απλά, το λιγότερο καλό χαρακτηριστικό του.

Όλες οι φωτογραφίες που θα τραβήξετε με το Oneplus 7T είναι αξιοπρεπέστατες, έχουν πολύ καλά χρώματα, αν και σε εντελώς αυτόματη λήψη βγαίνουν λίγο πιο σκοτεινές απο οτι θα ήθελα, ακόμα και όταν ενεργοποιείται αυτόματα το HDR.

Ως συνήθως, η κεντρική κάμερα τα καταφέρνει καλύτερα σε σχέση με τις άλλες δύο, μόνο που στην περίπτωση του Oneplus 7T η διαφορά αυτή παραείναι μεγάλη, αφού ο μεν Ευρυγωνιος φακός είναι μέτριος, και ο τηλεφακός απλά αδιάφορος, αφού σε αντάλλαγμα για το οπτικό ζουμ 2x , παίρνετε θόρυβο, πολύ λιγότερες λεπτομέρειες, και ακόμα πιο σκοτεινές φωτογραφίες.

Μάλιστα η απουσία οπτικής σταθεροποίησης από τον τηλεφακό, κάνει τις λήψεις με τη χρήσης του ακόμα πιο απαιτητικές, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες που τραβάτε “στο χέρι” να είναι συνήθως, απλά κακές.

Ανάμεσα στις μέτριες εμπειρίες που θα σας προσφέρουν οι βοηθητικές κάμερες, υπάρχει και μια πολύ καλή, αφού μέσω της ευρυγώνιας κάμερας, το Oneplus 7T σας προσφέρει και το Macro Mode, που σας επιτρέπει να πλησιάσετε τον στόχο σας μέχρι και στα 2.5 εκατοστά, κάτι που υπό άλλες συνθήκες είναι αδύνατο. Με το Macro Mode, και με προϋπόθεση οτι τραβάτε ένα ακίνητο, ή σχεδόν ακίνητο στόχο, έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε μερικές ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Τις ίδιες διαφορές ανάμεσα στους αισθητήρες θα βρείτε και κατα την καταγραφή βίντεο, αφού η κεντρική κάμερα, τα έχει όλα, με 4K60FPS καταγραφή βίντεο, και οπτική σταθεροποίηση, ενώ η ευρυγώνια κάμερα φτάνει μεν το 4Κ στα 30 FPS αλλά με σημαντικά υποδεέστερη ποιότητα, και η κάμερα με τον τηλεφακό να περιορίζεται στο 1080P Video

Τουλάχιστον το Super Steady Mode, παρότι είναι διαθέσιμο μόνο στο στην Full HD ανάλυση, κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο να σταθεροποιεί τα Video σας σε όλες τις συνθήκες, κάνοντας τα 1080P την καλύτερη δυνατή επιλογή για να κινηματογραφείτε με 7T.

Παρότι ακούγομαι μάλλον αρνητικός παραπάνω, στην πράξη, η κύρια κάμερα του Oneplus 7T, που είναι επιφορτισμένη με το μεγαλύτερο κομμάτι των λειτουργιών της τριάδας, στις περισσότερες των περιπτώσεων θα βγει απο τη μάχη με το κεφάλι ψηλά, δίνοντας σας φωτογραφίες που μπορείτε να κρατήσετε στη συλλογή σας.

Αυτονομία

Αφού βγάλαμε απο τη μέση και την κάμερα, ας δούμε το προτελευταίο κεφάλαιο της εποποιίας , την αυτονομία.

Το Oneplus 7T έχει μια μπαταρία 3800mAh, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη απο αυτή του Oneplus 7, έχει όμως ταυτόχρονα πολύ περισσότερο “κουπί” να τραβήξει.

Δεν είναι μόνο ο Snapdragon 855+, αλλά και η ΟΘΟΝΑΡΑ 6.5″, που και πολύ μεγάλη φωτεινότητα έχει, και ρυθμό ανανέωσης 90hz.

Με τα πάντα ανοιχτά, και φυσικά με την οθόνη στα 90hz, η μπαταρία του Oneplus 7T μου προσφέρει σταθερά μια μέρα και κάτι ψιλά χρήσης, με περίπου 4.5 ώρες οθόνης, που δεν είναι τέλεια, αλλά είναι αξιοπρεπέστατα. Πιθανότατα, γυρνώντας την οθόνη στα 60hz θα μπορείτε να κερδίσετε ακόμα μισή ώρα οθόνης, ίσως και περισσότερο, αλλα ειλικρινά, αν πήρατε το 7T για να ΜΗΝ χρησιμοποιείται όσα σας προσφέρει, πάρτε κάτι άλλο.

Ούτως η άλλος, η ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας, είναι τόσο γρήγορη που με έκανε να αλλάξω τις συνήθειες μου. Μέσω του Warp Charge 30T, το Oneplus 7T μπορεί να γεμίσει σχεδόν το 75% της μπαταρίας του σε μόλις 30 λεπτά, με την πλήρη φόρτιση θα διαρκεί κάτι περισσότερο απο μία ώρα.

Έτσι αντί να βάζω το κινητό στον φορτιστή δίπλα μου, κάθε φορά που πάω για ύπνο, απλά το βάζω το πρωί στο φορτιστή, όση ώρα ντύνομαι, και έτσι, και δεν ξεμένω ποτέ μέσα στη μέρα, ΚΑΙ δεν επιβαρύνω τη μπαταρία!

Δυστυχώς, για μια ακόμη γενιά Oneplus τηλεφώνων, η ασύρματη φόρτιση απουσιάζει, και μπορεί να μην είναι απαραίτητη, αλλα όταν έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα τιμών, νομίζω πως πλέον θα πρέπει να θεωρείτε αρνητικό η απουσία της.

Συνδεσιμότητα

Ευτυχώς απουσία, πέραν της κλασσικής πλέον, δε θα βρείτε στις επιλογές συνδεσιμότητας, αφού το Oneplus 7T έρχεται με Dual Sim Standby λειτουργία, Bluetooth 5.0(A2DP, LE, aptX HD), Dual Band GPS(GLONASS, BDS, GALILEO και SBAS) , NFC,  Dual Band WiFi, και μια USB 3.1 Type-C θύρα για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων.

Οι κεραίες του Oneplus 7T, είναι Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΕΣ, αφού τόσο το WiFi όσο και οι κλήσεις είναι πραγματικά απο τις καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει σε κινητό, κάτι που δείχνει πως η Oneplus δίνει έξτρα προσοχή σε μικρές τέτοιες λεπτομέρειες, που στην καθημερινή χρήση κάνουν σημαντική διαφορά.

Μια ακόμη τέτοια είναι το μοτέρ δόνησης, που μετά το ΣΟΥΠΕΡ ΨΌΦΙΟ μοτέρ του Oneplus 7 που έμοιαζε με παιχνίδι, εδώ η Κινέζικη εταιρία, κάνει την κίνηση ματ, και φέρνει σχεδόν αυτούσιο το συστημα ανάδρασης απο το Oneplus 7 Pro, κάτι που εκτίμησα δεόντως, ερχόμενος απο το LG G8s, και περιμένοντας μια “κινέζικη” προσεγγιση στο θέμα.

Στο Εξοπλισμό θα βρείτε και Stereo ηχεία, αφού εκτός του βασικού ηχείου στη βάση, το ακουστικό παίζει το ρόλο του δεύτερου βοηθητικού ηχείου, με το δίδυμο να είναι Dolby Atmos Certified και να έχει έναν γεμάτο πλούσιο ήχο, με λίγο πιο απαλό μπάσο απο οτι θα ήθελα εγώ, αλλα γενικά πολύ καλές επιδόσεις.

Λογισμικό

Τέλος, έχουμε το λογισμικό, το μεγάλο οπλο της Oneplus. Η Oxygen OS συνεχίζει να είναι ένα απο τα καλύτερα Android Skins, αφού η Κινέζικη εταιρία δεν επαναπαύεται και προσθέτει συνεχώς δυνατότητες στο UI των συσκευών της, κρατώντας τους χρόνους αναβαθμίσεων πολύ κοντά, για να έχουν οι χρήστες των κινητών τους πάντα κάτι νέο να ασχοληθούν.

Το Oneplus 7T κυκλοφόρησε κατευθείαν με Android 10 με το Security Patch να έχει μείνει στον Νοέμβριο για τη Stable έκδοση.

To Skin της Oneplus, έρχεται με Gesture Controls, επιλογές εμφάνισης για εικονίδια, γραμματοσειρές και χρώματα, και φυσικά το ολοκληρωτικό Dark Mode.

Εκτός αυτών, υπάρχει το νέο Zen Mode, και το Ambient display που σας εμφανίζει ώρα και ειδοποιήσεις κάθε φορά που σηκώνετε το τηλέφωνο, ως αντικατάστατο της Always On λειτουργίας που λείπει απο την Oxygen OS.

To Zen mode είναι σχεδιασμένο ωστε να σας αποκολλήσει απο το κινητό, αφου ενεργοποιώντας το μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την κάμερα, ή να δεχτείτε κλήσεις, για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε, ενώ ΔΕΝ μπορείτε να το απενεργοποιήσετε πριν περάσει ο χρόνος αυτός, ακόμα και αν κάνετε Restart τη συσκευή.

Αυτό έρχεται ως συνέχεια των Digital Wellbeing εφαρμογών, που επίσης περιλαμβάνει η Oxygen OS.

Η συσκευή έρχεται φυσικά με Widevine DRM Level 1 για να βλέπετε HD Netflix, και έχει το Camera2Api ενεργό, οποτε μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα απο τα Ports της Google Camera που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Αυτό που κάνει όμως την Oxygen OS να ξεχωρίζει, δεν είναι αυτά που έχει, αλλα αυτά..που δεν έχει. Πέρα απο απαραίτητες δευτερεύουσες εφαρμογές, όπως το File Manager, to Notes, το Voice Recorder και το Oneplus Switch που σας επιτρεπει να μεταφέρετε δεδομένα απο την παλιά σας συσκευή στην καινούργια, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να θεωρηθεί Bloatware, προσφέροντας σας μια αποδοτικότατη εμπειρία χρήσης, με ξεκάθαρες επιλογές, και εύκολα μενού.

Συμπέρασμα / Τιμή αγοράς

Το Oneplus 7T, είναι το Oneplus 7 που έπρεπε να δουμε, την εποχή που κυκλοφόρησε το Oneplus 7, αν η Oneplus ήταν αυτή που ηταν κάποτε. Σας μπέρδεψα; Ωραία.

Το 7Τ Pro είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ VFM συσκευή, παρά το υψηλό κόστος της, αλλα η Oneplus, δεν κοιτάει πλέον αυτό. Κοιτάει να σας προσφέρει μια όσο το δυνατόν καλύτερη συσκευή, σε μια τιμή που μπορεί να ανεβάσει ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, για να συνεχίζει να το πουλάει, και αυτή παρότι μπορεί να ενοχλεί μερικούς, είναι η αυτονόητη κίνηση για μια εταιρία που θέλει να πάει ένα βημα παραπέρα.

Τα Smartphones γίνονται ολοένα και πιο ακριβά, γιατι ανεβάζουν τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, και την ώρα που ακόμα και στη μεσαία κατηγορία, μπορείτε να βρείτε απίστευτες συσκευές χωρίς να δώσετε μια περιουσία, όσοι θέλουν να ανταγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία, αυτή των Flagships, δεν μπορούν να κοιτούν το VFM.

Δεν είναι τέλειο, δεν ειναι καν καλύτερο απο το 7 Pro, και σίγουρα στα 600€ που κοστίζει απο το επίσημο κατάστημα της Oneplus, συν κανα πενηντάρικο, μπορείτε να βρείτε κινητά όπως το Galaxy Note 10, Huawei P30 Pro, Pixel 4 και Galaxy S10 plus.

Αυτές οι συσκευές δεν είναι απαραίτητα ΠΑΝΤΟΥ καλύτερες απο το Oneplus 7T, αλλα παραμένουν τεράστια ονόματα, που προσφέρουν πάρα πολλούς λόγους να τα επιλέξετε.

Απο την άλλη, στην αγορά της Κίνας, μπορείτε να το βρείτε μέχρι και 150€ λιγότερα, στην έκδοση μάλιστα με τα 256GB, ΑΛΛΑ και εδώ τα αρνητικά ειναι οφθαλοφανέστατα, οπότε έχετε αρκετή σκέψη μπροστά σας, πριν αποφασίσετε.

Το Oneplus 7T, είναι μια εξαιρετική συσκευή, αλλα δεν είναι πλέον η εύκολη απάντηση στην ερώτηση “ποιο τηλέφωνο να πάρω σε μια κατηγορία που πουλάει κινητό και η Oneplus”.

Αποκτήστε το Oneplus 7T 8/256GB στα 490€ απο το Gearbest με κουπόνι GBOP7TG8256

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo