[Review] BlitzWolf BW-PLT1: Πολύ καλή υλοποίηση, πολύ καλή ιδέα!

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο των παιδιών, για διάφορους λόγους, τότε θα ξέρετε καλά ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικούς τρόπους για να τα ηρεμήσετε.

Και μπορεί η βόλτα με το αυτοκίνητο ΠΑΝΤΑ να πιάνει, όμως πέρα από το ότι υπάρχει ο κίνδυνος να ξυπνήσουν κατά τη μεταφορά τους στο δωμάτιο, έχουμε και το βραχνά της βενζίνης που έχει ξεπεράσει για πλάκα τα 2€ το λίτρο.

Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις να δοκιμάσετε, όπως για παράδειγμα ο BlitzWolf BW-PLT1, ένας προβολέας που θα προσπαθήσει να ηρεμήσει και να κοιμίσει τον κανακάρη σας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κανένα πρόβλημα δεν θα συναντήσει ο μελλοντικός αγοραστής σε αυτό το κομμάτι.

Ο BlitzWolf BW-PLT1 αποτελεί ένα τυπικό προϊόν της BlitzWolf, όπερ σημαίνει ότι θα πιάσεις στα χέρια σου μια κατασκευή ποιοτική με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Η χρήση του πλαστικού και ο σχεδιασμός περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού μιλάμε για προτζέκτορα με το κλασικό σχήμα.

Πάντως ακόμα κι έτσι, η BlitzWolf προσπάθησε να του δώσει τη δική του ταυτότητα με τις καμπυλωτές άκρες και το στρογγυλό look, με το “κόψιμο” στο σημείο όπου θα βρείτε τη λάμπα.

Εκεί που διαφέρει πάντως από αρκετά αδερφάκια του είναι στο μέγεθος, αλλά και στην απουσία επιλογών πάνω στο ίδιο το προϊόν.

Με το που τον βγάζεις από το κουτί, βλέπεις τις μαζεμένες διαστάσεις του και το ορθογώνιο στήσιμό του.

Με μήκος που φτάνει τα 15 εκατοστά δεν θα πιάσει πολύ χώρο, ενώ η ορθογωνοποίησή του το βοηθά να στέκεται εύκολα και να αντικρύζει το ταβάνι.

Το άλλο κομμάτι, η απουσία λειτουργιών-κουμπιών στο “σώμα” του, είναι κάτι που αρχικά θα σε μπερδέψει.

Άλλωστε, αντικρύζοντας μόνο ένα κουμπί θα σκεφτείς ότι όλες οι λειτουργίες γίνονται από εκεί. Σωστά. Εν μέρει όμως. Πατώντας το κουμπί το βράδυ, θα ξεκινήσει η διαδικασία απεικόνισης κάτι σαν γαλαξίες.

Οκ, δεν παύει να είναι ωραίο και εντυπωσιακό, όμως γαλαξίες ή αστέρια δεν τα λες αυτά που δείχνει. Το πιο ωραίο είναι το πολύχρωμο που έχει και είναι ένα από τα πέντε μόλις σχέδια.

Θα θέλαμε παραπάνω, αλλά τουλάχιστον η παραμετροποίησή τους είναι σε υψηλά επίπεδα.

Πατώντας το κουμπί πέντε φορές θα δεις τα σχέδια, την 6η φορά θα μείνει αναμμένο μόνο το LED φως που έχει ο προβολέας δίπλα στη λάμπα και με την 7η φορά θα κλείσει τελείως το εργαλείο.

Το πάτημα του κουμπιού και ο θόρυβος που κάνει σε κάνει να θυμηθείς αμέσως ότι στο κάτω-κάτω μιλάμε για ένα οικονομικό μπλιμπλίκι, οπότε μην περιμένεις αθόρυβη λειτουργία και απαλό touch. Όχι… το “γκντουπ” που κάνει είναι αρκετά θορυβώδες.

Το manual είναι και στα αγγλικά, αλλά ούτε καν που θα ασχοληθείτε αφού η χρήση του είναι πανεύκολη, ενώ ρεύμα παίρνει από θύρα USB

Όμως και πάλι, ούτε αυτό είναι πρόβλημα. Ξέρετε γιατί; Διότι μία που θα δείτε το κουμπί και άντε να το πατήσετε λίγες φορές, μία που θα το ξεχάσετε.

Κι αυτό επειδή μπορεί να ξεχαστείς-μπερδευτείς στην αρχή – όπως έγραψα και παραπάνω – ότι αυτό το κουμπί κρύβει όλες τις λειτουργίες του, όμως αυτό δεν ισχύει.

Άλλωστε μιλάμε για έξυπνο προβολέα, ο οποίος έχει το δικό του:

APPLICATION

Κι από εδώ και πέρα αγαπητοί μου, ξεδιπλώνεται όλο το μεγαλείο αυτού του μικρού, όμορφου, βολικού και οικονομικού προβολέα.

Μέσω του γνωστού app της BlitzWolf – με τις όποιες τουλάχιστον ατυχείς και αστείες μεταφράσεις του – κάνεις τα πάντα. Και τα κάνεις καλά, εύκολα και γρήγορα.

Πέρα από τη μετάφραση, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν άψογα.

Αφού “σταματήσουν το κάπνισμα” στην BlitzWolf, ο προβολέας θα συνδεθεί μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, αφού το app τον αναγνώρισε πάρα πολύ γρήγορα.

Μια ευχάριστη έκπληξη, διότι συνήθως στα εξεζητημένα πραματάκια θα πρέπει να πας χειροκίνητα για να τα προσθέσεις. Όμως στην περίπτωση του BlitzWolf BW-PLT1 όλα έγιναν αυτόματα!

Πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης, ο προβολέας ανάβει αμέσως, ενώ αν πατήσεις στα γράμματα τότε θα δεις την παρακάτω εικόνα:

Εδώ, πάλι από το μπλε κουμπί κάτω-κάτω μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε και στη συνέχεια, με το TIMER, να του ορίσετε για πόση ώρα θέλετε να μείνει ανοιχτός.

Μέχρι να είστε σίγουροι πχ ότι κοιμήθηκε το μωρό/παιδί. Το χρονικό όριο που σας δίνει περιορίζεται στις 24 ώρες. Όχι ότι κάποιος θα ζητούσε παραπάνω από αυτό.

Με το SCHEDULE από την άλλη, μπορείτε να προγραμματίσετε διάφορα σενάρια, όπως για παράδειγμα να ανάψει ο προβολέας αυτόματα στις 20:00 το βράδυ, να κλείσει αυτόματα στις 21:00 και να ανάψει και πάλι στις 07:00 το πρωί.

Τα πάντα όλα τα ρυθμίζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως σε κάθε άλλη έξυπνη-προγραμματιζόμενη συσκευή.

Όταν τον ενεργοποιήσεις από το app – είδες που είπαμε ότι γρήγορα θα ξεχάσεις το κουμπί; – θα δεις την παρακάτω εικόνα:

Εδώ – κι ενώ βλέπεις το σχέδιο στον τοίχο ή στο ταβάνι, μπορείς να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα του laser και μόνο του laser, αλλά και την ταχύτητα περιστροφής του σχεδίου στο ταβάνι/τοίχο.

Δίπλα από την επιλογή Laser είναι η COLOUR που από εκεί θα φέρετε τα χρώματα των σχεδίων ακριβώς στα μέτρα σας.

Σε κάθε οθόνη (είτε στη Laser είτε στη Colour) θα παρατηρήσατε ότι υπάρχει πάνω δεξιά ένα ακόμα κουμπί. Αυτό, ανάλογα σε ποια οθόνη είστε, ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το laser φωτάκι ή τη λάμπα.

Η τρίτη επιλογή που έχουμε είναι το SCENE.

Σε αυτή υπάρχουν μερικές προκαθορισμένες σκηνές που υποτίθεται θα σε βοηθήσουν σε διάφορα σενάρια. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί τους για πάνω από μερικά λεπτά.

Η πρώτη είναι το sleeping, που είναι ίσως το μόνο που κάπως αξίζει. Αυτό κρατάει το σχέδιο-χρώματα που έχεις φτιάξει μόνος σου και κάθε 4 περίπου δευτερόλεπτα σβήνει τον προβολέα, βοηθώντας τον μικρό-ή να κοιμηθεί.

Το δεύτερο είναι το Romantic, το τρίτο είναι το Party και το τελευταίο το Relaxing. Εντάξει… υπάρχουν, θα τα δείτε, θα τα ξεχάσετε. 🙂

ΣΥΝΟΨΗ – ΑΓΟΡΑ – GALLERY

Ο BlitzWolf BW-PLT1 έχει το δικό του λόγο ύπαρξης εκεί έξω και αυτός είναι για να ηρεμεί, βοηθήσει στον ύπνο, ή να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Η στιβαρή και όμορφη κατασκευή θα πιάσει λίγο χώρο στο δωμάτιο, ενώ το όνομα της BlitzWolf σημαίνει ότι θα αντέξει στο χρόνο, κάνοντας απόσβεση στα χρήματα που θα δαπανήσετε.

Μέσα από το κινητό σας έχετε τον απόλυτο έλεγχό του, για να το παραμετροποιήσετε όπως θέλετε, με μοναδικό περιορισμό τα λίγα σχέδια που μπορεί να απεικονίσει.

Αν το κόστος του ήταν αρκετά πάνω από τα 40€ δεν θα το συζητούσαμε, αλλά στα 39,5€ που θα το βρείτε (και με αποστολή από Τσεχία μάλιστα) είναι μια χαρά αγορά για τη δουλειά που θα το πάρετε.

Αν όμως είστε VIP5 στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να γλυτώσετε τα μεταφορικά!

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general