€28,00 Απόκτησε το
GKBTSHU06
Ιστ. Χαμηλό

[#Ιστορικό_χαμηλό] Tronsmart Apollo Q10 : Bluetooth 5.0, Foldable ακουστικά, με υβριδικό Active Noise Canceling και αξιοπρεπέστατο ήχο σε τιμή έκπληξη!

3

Γενικά είμαι άνθρωπος του καλώδιου, ίσως επειδή είμαι και γέρος πια και δεν καταλαβαίνω γιατι θέλετε ντε και καλά να βγάλετε όλες τις τρύπες απο τα κινητά σας, αλλα η πραγματικότητα είναι πως το μέλλον είναι…ασύρματο.

Εκτός απο τους τόνους των TWS ακουστικών που κατακλύζουν την αγορά πλέον, ακόμα και τα πιο ποιοτικά, over-ear ακουστικά, αφήνουν τα καλώδια και το 3.5 jack πίσω τους για χάρη του Bluetooth.

Τα Tronsmart Apollo Q10 είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, τα οποία καταφέρνουν να μην έχουν ΚΑΝΕΝΑ σχεδόν αρνητικό, οταν τα κοιτάξετε ψύχραιμα και σε συνάρτηση με την τιμή τους, και αυτό είναι απο μόνο του ένα κατόρθωμα, γιατι μιλάμε για προιόν τεχνολογίας, και συνήθως παρόμοια προιόντα έρχονται με τουλάχιστον ΕΝΑ μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με το κόστος τους.

Συνήθως.

Εμφάνιση/Υλικά κατασκευής

Ξεκινώντας κατευθείαν απο τη γκρίνια, αν θα έπρεπε να βρείτε ένα αρνητικό στα Apollo Q10 τότε εύκολα μπορείτε να τα κατηγορήσετε γιατι ειναι εξ’ολοκληρου πλαστικά, και πιάνοντας τα σας δίνουν την αίσθηση ότι είναι φτηνά. Ξέρετε όμως ποιο ειναι η τεράστια έκπληξη εδώ; ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ.

Παρότι πάντως πλαστικά, τα Q10 είναι αναδιπλούμενα, και μπορούν να μαζέψουν σε μεγάλο βαθμό, ενώ είναι και ρυθμιζόμενου μήκους, για να ταιριάξουν όσο γίνεται καλύτερα στο κεφάλι σας.

Το κομμάτι του πλαστικού που τα ενώνει και τα στερεώνει στο κεφάλι σας είναι αρκετά ελαστικό, και έχει ένα παχύ μαξιλαράκι εκει που ακουμπάει την κεφάλα σας, ένας συνδυασμός που επιτρέπει στα Q10 να είναι ανετα, ακόμα και μετά απο πολύωρη χρήση, χωρίς να σας πιέζουν. Σε αυτό βοηθάει πολύ και το βάρος των 220 γραμμαρίων.

Τα ακουστικά είναι μεγάλα, και έχουν μια επίστρωση απο κάτι-σαν-δέρμα πάνω απο τα χοντρά μαξιλάρια, που αυτή την περίοδο την ευχαριστήθηκα γιατι μου ζέσταινε τα αυτιά, αλλα το καλοκαίρι θα είναι μάλλον διαφορετική ιστορία.

Στο δεξί ακουστικό θα βρείτε μια USB Type-C θύρα και το Power Button, ενώ στην κάτω πλευρά του υπάρχει και ένα MFB(Multifunctional Button).

Αυτό το τελευταίο, παρότι λέει Mutifunctional, η μόνη χρήση που βρήκα ειναι να ενεργοποιέι τον Google Assistant όταν το έχετε συνδεδεμένο με Android κινητό.

Ήχος/Hybrid ANC

Καλά τα υλικά κατασκευής, αλλα στην τελική μιλάμε για ακουστικά, οπότε αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ο ήχος. Η εμπειρία μου απο ακουστικά, δεν είναι και πολύ μεγάλη, και ακόμα μικρότερη ειναι η εμπειρία μου στο να κάνω Review ακουστικά, οπότε θα αφήσω απ’εξω τα πολύ τεχνικά, τα οποία δεν τα κατέχω.

Αρχικά τα Tronsmart Apollo Q10 απομονώνουν σε τεράστιο βαθμό τους εξωτερικούς θορύβους ακόμα και αν τα βάλετε κλειστά. Αυτό σε συνδυασμό με τον πάρα πολύ καλό ήχο κάνει την εμπειρία χρήσης τους εξαιρετική, είτε τα πάρετε για μουσική, είτε για τα παιχνίδια σας ή τα Podcasts.

O λόγος που θα τα επιλέξετε βέβαια, είναι οτι συν ολα αυτά, τα Q10 έχουν υβριδικό σύστημα ANC, το οποίο είναι εξ’ορισμού ενεργοποιημένο, και χρησιμοποιεί τα 5 περιφερειακά μικρόφωνα στο κάθε ακουστικό, για να απομονώσει τους θορύβους που σας περιβάλλουν, και να σας αφήσουν να επικεντρωθείτε στη μουσική σας.

Δεν είναι η καλύτερη έκδοση του ANC που έχετε δει ποτέ, κάτι αναμενόμενο με βάση το κόστος τους, αλλα είναι αρκετά αποτελεσμάτό για να έχει νόημα η ενεργοποίηση του, και να έχετε ουσιαστική διαφορά με τη χρήση του.

Εκτός του ANC θα βρείτε και το Ambient Sound Mode, το οποίο είναι το άκρως αντίθετο, και σας επιτρέπει να ακούτε τι γίνεται γύρω σας, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον οσο τα φοράτε, ή για να ακούτε αυτοκίνητα και άλλου χρήσιμους θορύβους, αν τα φοράτε όσο γυμνάζεστε έξω.

Tronsmart App/ Gesture Controls

Μπορείτε να (απ)ενεργοποιήσετε τα δύο αυτά Modes, ή να ρυθμίσετε το Equalizer, ανάμεσα σε 4 Presets, για να ταιριάξει ο ήχος των Tronsmart Apollo Q10 ακόμα περισσότερο στα γούστα μας, μέσω του Tronsmart App, που θα βρείτε στο Google Play ή το Apple Store, το οποίο εκτός των παραπάνω σας δίνει και μια εικόνα για τη στάθμη της μπαταρίας.

Tronsmart
Tronsmart
Developer: Geekbuy Inc.
Price: Free

Στο δεξί ακουστικό των Q10, η εξωτερική επιφάνεια είναι ευαίσθητη στην αφή. Με Swipes προς τα πάνω και προς τα κάτω μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου, ενώ ένα διπλό tap πάνω σε αυτή την επιφάνεια κάνει παύση στην αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο.

Κρατώντας το δάχτυλο σας πάνω της, για πανω απο 3 δευτερόλεπτα, εναλλάσει τα τρία διαθέσιμα Modes (ANC On, ANC off και Ambient Sound) ακόμα και χωρις πρόσβαση στην εφαρμογή απο το κινητό σας.

H επιφάνεια που έχει πάνω το Logo της Tronsmart στο δεξί ηχείο είναι Touch Sensitive και σας επιτρέπει να ελέγξετε τα πάντα απο εκει.

Η Tronsmart δεν πρόσθεσε τρόπο ενσύρματης σύνδεσης μέσω 3.5mm Jack, οπότε ο μόνος τρόπος σύνδεσης με τις συσκευές σας είναι μέσω Bluetooth.

Ασύρματη σύνδεση/ Ποιότητα κλήσεων

Σε τρείς διαφορετικές συσκευές που δοκίμασα (κινητό με BT 5.0, laptop με BT 5.0 και PC με BT 4.0) η σύνδεση ήταν άψογη, ο ήχος σταθερός και η μόνη περίπτωση που παρατήρησα καθυστέρηση ήταν οταν τα σύνδεσα με την τηλεόραση, αλλα εκει έχουν lag ολα τα Bluetooth ακουστικά που έχω δοκιμάσει, οπότε το πρόβλημα δεν ηταν με τα Apollo Q10.

H Bluetooth φύση τους, συν τα παραπάνω απο αρκετά μικρόφωνα που έxουν τα Q10 κάνουν τα ακουστικά της Tronsmart ικανά να λειτουργήσουν και ως Hands free, με την ποιότητα των κλήσεων να είναι αντίστοιχη με τη γενικότερη ποιότητα του ήχου τους, με την εμπειρία των κλήσεων την ώρα που δεν ακούγεται τίποτα απο γύρω γύρω να είναι λίγο παράξενη, αλλα πολύ άνετη.

Και εδώ μπορείτενα χρησιμοποιήσετε τα Gestures, αφού με διπλό ταπ στην επιφάνεια αφής μπορείτε να απαντήσετε σε μια κλήση, ή να το κλείσετε όσο μιλάτε, ενώ την ώρα που σας καλούν με παρατεταμένο πάτημα 3″ τους το κλείνετε στα μούτρα.

Αυτονομία

Τέλος, έχουμε τη μπαταρία, εκει που η Tronsmart υπόσχεται 100 ώρες αναπαραγωγής, με τη μπαταρία 1200mAh που έχουν ενσωματωμένη τα Apollo Q10, και παρότι δεν κατάφερα να πιάσω 100 ώρες ακρόασης όσο διάστημα τα έχω για Review, στις περίπου 30 ώρες που τα έχω χρησιμοποιήσει, η μπαταρία είναι πάνω απο τη μέση, και είναι το ANC σχεδόν πάντα ανοιχτό, οπότε νομίζω οτι αν δεν είναι 100 ώρες, το τελικό αποτέλεσμα θα ειναι αρκετά κοντά.

Το διάστημα ειναι τρομερό, αφού πραγματικα ξεχνάς να τα φορτίσεις, με την πιθανότητα να σε αφήσουν ξεκρέμαστο τα ακουστικά να ειναι ελάχιστη, και κυρίως δική σου υπαιτιότητα.

Με την πλήρη φόρτιση να κρατάει 3 ώρες όλες και όλες, θα χρειαστεί κόπο να μείνετε απο μπαταρία αν δεν το προσπαθήσετε, και ακόμα και αν τα καταφέρετε, μια φόρτιση 5 λεπτών , μέσω της USB Type-C θύρας, σας προσφέρει σχεδόν 3 ώρες χρήσης των ακουστικών!!

Στη συσκευασία, εκτός του USB Type-C καλωδίου, θα βρείτε το User Manual, και ένα pouch μεταφοράς των ακουστικών, αν θέλετε να τα πάτε πάνω κάτω τακτοποιημένα, με τα Tronsmart Apollo Q10 να είναι διαθέσιμα μέσω του Geekbuying σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή.

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι GKBTSHU06 μπορείτε να αποκτήσετε με 28€ τελική τιμή απο Ευρώπη, τα οποία είναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή, και τα Q10 θα δικαιολογήσουν και το τελευταίο δίλεπτο που θα δώσετε.

Τελευταία ανανέωση:24/10/2022 14:01
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo