Ενεργοποιήστε το Full Screen mode στον Google Chrome Beta

0

chrome_android_sfΠρόσφατα η Google σε update του Google Chrome Beta για android πρόσθεσε τη δυνατότητα στον Browser της να ενεργοποιήσουμε το WebGL.

Σε γενικές γραμμές αυτό έχει να κάνει με τα γραφικά, αλλα κάποιο λαγωνικό στο Reddit κατάφερε να βρεί μια ακόμα καλύτερη χρήση. Να προσθέσει ένα full screen mode στο Chrome.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κινητό με android 4.0.4 και πάνω, και τον Chrome Beta.

 

 

Και ξεκινάμε:

  1. Ανοίξτε τον Chrome Beta
  2. πληκτρολογήστε στην μπάρα διεύθύνσεων “chrome://flags/” χωρίς τα εισαγωγικά
  3. Scrollάρετε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το Enable WebGL, και ενεργοποιήστε το.
  4. Μετά επισκευθείτε τη σελίδα Boids and Buildings απο τη συσκευή σας
  5. Πατήστε Launch στο Expiriment
  6. περιηγηθείτε όπου θέλετε σε Full Screen!

Καλό θα ήταν να προσθέσετε σαν Bookmark τη διεύθυνση στο τέταρτο βήμα, γιατι κάθε φορά που ο Chrome θα κλείνει για να καθαρίσει η RAM ή θα ανοιγοκλείνετε το κινητό σας, θα πρέπει να ξανακάνετε τα 2 τελευταία βήματα για να δουλέψει.

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία ρίξτε και μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ αν πάλι δεν τα καταφέρετε, αφήστε ένα σχόλιο απο κάτω να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε 😛

Το δοκιμάσατε; Πως σας φαίνεται;

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo