Κάντε root το Samsung Galaxy SIII Mini

0



Samsung Galaxy S3 Root ελληνικά coverΝα σας πω την αλήθεια, το Galaxy SIII mini δεν το έχω και σε πολύ εκτίμηση, κυρίως λόγο της απόφασης της Samsung να ξεπουλήσει περσινό Hardware χρησιμοποιώντας το όνομα του S III.

Επίσης πρόσφατα ανακάλυψα οτι είναι πολύ δύσκολο να γίνει και Root. Για την ακρίβεια, ΔΕΝ γίνεται να γίνει root. Η μόνη λύση είναι να εγκαταστήσετε ένα firmware το οποίο είναι ήδη rooted.

Το νέο firmware που θα εγκαταστήσετε, είναι ακριβώς το ίδιο με το official Firmware XXALL2(4.1.1) της Samsung, με τη διαφορά ότι έχει προεγκατεστημένο το SuperUser και δικαιώματα root.

[stextbox id=”warning” caption=”Προσοχή!”]Πριν ξεκινήσω να σας πληροφορήσω οτι απο τη στιγμή που θα κάνετε Root τη συσκευή σας παραβιάζετε την εγγύηση του, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα του κινητού σας. Εγώ το έκανα, δούλεψε και σας λέω πως. Αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες κατα 99,9% δε θα προκύψει κανένα πρόβλημα.[/stextbox]

Τι χρειαζόμαστε:

Διαδικασία

  • Κατεβάστε το rooted firmware και κάντε το αποσυμπίεση στον υπολογιστή σας. Θα πρέπει να έχετε τώρα ένα αρχείο .tar
  • Βάλτε τη συσκευή σας σε Download Mode(Volume Down+Home+Power Button) και οταν εμφανιστεί η προειδοποιήτική οθόνη πατήστε το Volume Up
  • Συνδέστε το κινητό σας με το καλώδιο στον υπολογιστή σας, και περιμένετε μέχρι το ODIN να αναγνωρίσει το κινητό σας
  • Πατήστε το πλήκτρο PDA στο ODIN και επιλέξτε το tar αρχείο της rooted ROM.
  • Πατήστε Start και περιμένετε να τελειώσει η διαδικασία.

Η διαδικασία δεν πρόκειται να κάνει Wipe τα δεδομένα σας, αλλά καλό είναι να κάνετε ένα Backup τα δεδομένα σας, για έξτρα σιγουριά.


Samsung Galaxy S3 Root ελληνικά 3 Samsung Galaxy S3 Root ελληνικά 2

Επίσης το κινητό ΔΕΝ μπορεί να μπεί στο Recovery με συνδυασμό κουμπιών. Σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μπορείτε να το κάνετε μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας, είτε αν δεν έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις(boot loop ή κάτι παρόμοιο) μπορείτε να κάνετε Flash αυτό το αρχείο, μέσω του Odin, πάλι απο την επιλογή PDA.

ολ ραιτς ρεζερβντ By avicohh του XDA-Developers

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo