Ακούστε οποιο τραγούδι θέλετε στο κινητό σας απο το Spotify free χωρίς το εκνευριστικό Shuffle Mode

0
geekbuying aniverssary sale banner

To Spotify είναι αλήθεια οτι είναι μια εξαιρετική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής, που πριν απο λίγο καιρό, αφού έγινε δωρεάν για τη βασική της χρήση, ήρθε και στη χώρα μας.

Το μοναδικό αγκάθι της Free έκδοσης του Spotify, βρίσκεται στα κινητά μας τηλέφωνα, αφού η δημοφιλής μουσική πλατφόρμα, στη Mobile έκδοση της(η έκδοση για Tablet και PC δεν έχουν αυτόν τον περιορισμό)  δε σας επιτρέπει να ακούσετε οποιο μεμονωμένο τραγούδι θέλετε, με μόνη λύση της ακρόαση ολόκληρης της λίστα που περιέχει το τραγούδι σε τυχαία σειρά.

Όσοι θέλετε να προσπεράσετε αυτό το εμπόδιο, δεν έχετε παρά να πείσετε το Spotify, οτι η συσκευή σας είναι.. Tablet. Πως θα γίνει αυτό;

Τα δυο βασικά συστατικά της συνταγής είναι να έχετε κάνει Root τη συσκευή σας, και να έχετε εγκατεστημένο το Xposed Framework. Όσοι λοιπόν δεν έχετε δικαιώματα root, και δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, ή το Software της συσκευής σας δεν υποστηρίζει το Xposed Framework ατυχήσατε.

  • Λαμβάνουμε λοιπόν ως δεδομένο ότι η συσκευή σας είναι Rooted
  • Κατεβαζετε και εγκαθιστάτε το Xposed Framework
  • Εγκαθιστάτε το TabletMetrics
  • Ενεργοποιείτε το Module του TabletMetrics στις ρυθμίσεις του Xposed και κάνετε επαννεκίνηση τη συσκευή σας
  • Είστε έτοιμοι!

Τώρα την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το Spotify η εφαρμογή θα σας επιτρέπει να αναπαράγετε οποιοδήποτε κομμάτι θέλετε μεμονωμένα, χωρίς την τυχαία αναπαραγωγή και τα περιορισμένα skips.

https://www.youtube.com/watch?v=-qcLYY6KPE0

Η παραπάνω διαδικασιά δεν υποκαθιστά βέβαια την Premium έκδοση της υπηρεσίας που εκτός απο την αναπαραγωγή των τραγουδιών σε εξαιρετική ποιότητα σας δίνει και τη δυνατότητα αναπαραγωγής τραγουδιών εκτός σύνδεσης, την ώρα που εξαφανίζει και τις διαφημίσεις.

Αν λοιπόν χρησιμοποιείται συχνά την εφαρμογή(οπως εγώ) η αναβάθμιση σε Premium αξίζει και με το παραπάνω, και ας είναι κομματάκι.. αλμυρή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Ωραίο κολπάκι, αλλά για να είμαι ειλικρινής έχει εδώ και κάνα χρόνο που είμαι premium χρήστης και απολαμβάνω και καλύτερη ποιότητα αλλά και κατεβάζω τα κομμάτια για offline χρήση. Αν ψάξεις λίγο στην Google μπορείς πολύ εύκολα να βρεις κουπόνια για το Spotify Premium και να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία με μόλις 1-2 ευρώ. Αυτό για όσους δεν έχουν ροοταρισμένα κινητά και θέλουν κάτι.. παραπάνω από την εφαρμογή.

  2. Amazing!

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo