Δεν μπορώ να πω ότι κάθομαι και διαβάζω ή παρακολουθώ όλα τα sites που ασχολούνται με αγορές από Κίνα, ή με την τεχνολογία γενικότερα.

Όμως αυτή τη φορά νομίζω ότι είμαστε – αν όχι οι πρώτοι – από τους πρώτους που σας φέρνουμε αυτή την είδηση στην Ελλάδα.

Όπως όλα τα πράγματα σε ό,τι αφορά με τους Κινέζους, έτσι και αυτό προήλθε εντελώς από σπόντα! Μια είδηση που βγήκε ενώ συζητούσαμε άλλα αντί άλλων με την Κινέζα-αρχηγό του BG για την Ελλάδα.

Και πάνω στην κουβέντα, όταν της πέταξα ότι στην Ελλάδα δεν αγοράζουμε από EU Priority αλλά προτιμούμε την Priority Direct Mail αποστολή που είναι δοκιμασμένη και χωρίς τελωνείο, ήρθε η μίνι-βόμβα: «Μα και η EU Priority είναι 100% tax free!»

Εδώ να σημειώσω ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος πριν από μερικούς μήνες με πληροφορούσε ότι η EU Priority υπάρχει μια περίπτωση να περάσει τελωνείο.

Τώρα ό,τι ξέραμε αποτελούν παρελθόν!

Αφού μου πέταξε τη μικρή αυτή βόμβα, στη συνέχεια προσπάθησα να εξακριβώσω, εξιχνιάσω και να ανακαλύψω πίσω από τις λέξεις τι εννοούσε ο ποιητής!

Ο Άγγελος – με την 6η-7η και 8η αίσθηση που έχει αποκτήσει μετά από χρόνια επαφών με τους φίλους μας από Κίνα – βοήθησε στην αποκρυπτογράφηση.

Κι έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Banggood, επισήμως, στέλνει βαριά προϊόντα με EU Priority ΧΩΡΙΣ φόβο τελωνείου!

Είναι κάτι το οποίο περιμέναμε είναι η αλήθεια, μιας και πολλές φορές το BG έβγαζε κορυφαίες ευκαιρίες είτε σε laptops, είτε σε προτζέκτορες, πατίνια, κτλ, αλλά έμεναν απλά… ευκαιρίες.

Τώρα μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε και αυτές. Όπως καταλαβαίνετε, δεν αρκεστήκαμε σε μια και μόνο διαβεβαίωση ότι το EU Priority είναι 100% tax free.

Τη ρωτήσαμε και τη ξαναρωτήσαμε μέχρι που φτάσαμε σε σημείο παρεξηγήσεως, αλλά άξιζε μιας και μάθαμε ότι έχει αλλάξει η πορεία του πακέτου με EU Priority.

Δεν ακολουθεί τον παλιό δρόμο δηλαδή, αλλά έχουν κάνει ορισμένες αλλαγές ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν θα σταματά στο τελωνείο. Προφανώς δλδ, ήρθαν σε συμφωνία και για τα πιο βαριά πακέτα, ώστε αυτά να εκτελωνίζονται Ολλανδία ή Αγγλία ή όπου αλλού στην Ευρώπη πρώτα και μετά από εκεί να αποστέλλονται στον τελικό τους προορισμό.

Τα νέα οπωσδήποτε είναι πολύ ευχάριστα, αλλά μένει κάτι ακόμα. Κάτι τελευταίο αλλά και το πιο δύσκολο απ’ όλα: η επιβεβαίωση όλων αυτών.

Εμείς στο angroid.gr ήδη παραγγείλαμε έναν προτζέκτορα με Eu Priority αποστολή για να δούμε τι ακριβώς παίζει και φυσικά θα ειδοποιήσουμε. Θα ακολουθήσουν και άλλες παραγγελίες και σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Για το επίσημο BG η EU Priority αποστολή είναι 100% tax free πάντως κι αυτό από μόνο του γεννά ελπίδες!

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments