Διαθέσιμη η πρώτη Public Beta του iOS 16. Δείτε πως θα την εγκαταστήσετε στο κινητό σας.

0

Απο σήμερα είναι διαθέσιμη η πρώτη Public Beta του iOS 16 για ολες τις συμβατές συσκευές, οι οποίες χονδρικά είναι ολα τα Iphone απο το iPhone 8 και μετά, και τα iPhone SE 2ης γενιάς και μετά.

Αν θέλετε μπορείτε -αρκετά εύκολα- να τη δοκιμάσετε στη συσκευή σας, με σημαντική υποσημείωση βέβαια, ότι μιλάμε για BETA, που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε προβλήματα τόσο σε επίπεδο συστήματος, όσο και σε εφαρμογές, που μπορεί να έχουν ασυμβατότητες με τη νέα έκδοση.

Γενικά είναι αρκετά Stable, αλλα όσοι χρειάζεστε το κινητό σας να λειτουργεί στο 100% απρόσκοπτα, τότε αφήστε το καλύτερα.

Πως θα το κάνετε; Απλό.

Εγκατάσταση της iOS 16 Beta στο κινητό σας

Πριν απο οτιδήποτε άλλο, συνδέστε το κινητό σας στο iTunes, και κάντε ένα Backup για να μπορείτε να κάνετε επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση αν τελικά αντιμετωπίσετε προβλήματα.

  • Παίρνετε το iPhone σας, και επισκέπτεστε το beta.apple.com απο τον Browser της συσκευής σας.
  • Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται το Apple Beta Software Program, πατήστε Sign Up και χρησιμοποιήστε το Apple ID που έχετε συνδεδεμένο στη συσκευή. Αν το έχετε ξανακάνει παλαιότερα, πατήστε Sign in.
  • Στη σελίδα που θα εμφανιστεί επιλέξτε το iOS 16(είναι προεπιλεγμένο) και στην παράγραφο Get Started, θα βρείτε το link που αναφέρει “Enroll Your iOS Device”
  • Τώρα επιλέξτε το Download Profile. O Browser θα σας ενημερώσει ότι γίνεται λήψη Profile, οπότε πατήστε να επιτραπεί το κατέβασμα.
  • Στις ρυθμίσεις της συσκευής, πάνω πάνω θα βρείτε την επιλογή “Λήψη προφίλ”. Πατήστε το και αφού συμφωνήσετε, η συσκευή σας θα κάνει επανεκκίνηση.
  • Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε να μπείτε ρυθμίσεις->Γενικά->Ενημέρωση λογισμικού, και εκεί θα βρείτε διαθέσιμη την αναβάθμιση σε iOS 16.

Και σε Video για όσους βαριούνται το διάβασμα.

Αν είστε τύποι των βίντεο, μπορείτε να δείτε αυτό που ακολουθεί για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

Το αρχείο της αναβάθμισης είναι σχεδόν 5.5GB οπότε θα χρειαστεί λίγη ωρίτσα για να κατέβει, και να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση. ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί όμως, θα έχετε στη διάθεση σας την νέα έκδοση του iOS, αρκετούς μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo