Έλεγξτε το επίπεδο της μπαταρίας σε όλες τις Android και Windows συσκευές σας με μια ματιά

0

Πως θα σας φαινόταν αν θα μπορούσατε απλά κοιτώντας το κινητό σας να ξέρετε ανα πάσα στιγμή πόση μπαταρία έχει το Tablet σας, ή το Laptop σας(με την προυπόθεση οτι αυτό έχει Windows 8).

Ολο το παραπάνω μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με τη χρήση του Potential.

Το Potential είναι μια εφαρμογή για Android και Windows(8 και πάνω επαναλαμβάνω) η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια γενική εικόνα όλων των συσκευών που θα προσθέσετε σε αυτή, για το πότε θα χρειαστούν ξανα φόρτισμα.

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εγκαστήσετε το Potential στην κύρια συσκευή σας, και μέσα απο την εφαρμογή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία.

Μετά την εγγραφή σας, το Potential σας δίνει την δυνατότητα να ονομάσετε την συσκευή αυτή, για να μπορείτε πιο εύκολα να την ξεχωρίζετε αν έχετε πολλές στη διάθεση σας.

Επόμενο βήμα είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής και στις υπόλοιπες συσκευές που θέλετε να ελέγχετε, και η είσοδος στο Potential με τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιήσατε την πρώτη φορά.

Μετά απο κάθε επιτυχημένη είσοδο με τα στοιχεία σας, σε κάθε νέα συσκευή, θα σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να δώσετε όνομα στη συσκευή για να τις βάλετε σε μια σειρά.

Τώρα κάθε φορά που θα τρέχετε το Potential απο οποιαδήποτε συσκευή, αυτό θα σας πληροφορεί για το επιπεδο της μπαταρίας στις υπόλοιπες συσκευές του λογαριασμού σας.

Ως μέρος της Premium υπηρεσίας που μπορείτε να ξεκλειδώσετε μέσω IAP, oταν μια συσκευή στη λίστα σας πέσει κάτω απο ένα προκαθορισμένο επίπεδο φόρτισης το Potential σας ειδοποιεί με notification για να έχετε το νού σας και να τη βάλετε να φορτίσει πριν βρεθείτε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Στην Premium έκδοση που κοστίζει 1,5€ ξεχνάτε επίσης τις διαφημίσεις, ενώ μπορείτε να προσθέσετε όσες συσκευές αγαπάτε. Τέλος οταν με το καλό προστεθεί θα έχετε πρόσβαση και σε ένα χρήσιμο Widget(για την ώρα, το widget είναι στα σχέδια)

Ακόμα και στη δωρεάν έκδοση πάντως, μέσα απο το UI του Potential μπορείτε να (απ)ενεργοποιήσετε το Bluetooth και το Wifi της κάθε συσκευής δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να επεκτείνετε έστω και λίγο την αυτονομία τους, αν χρειαστεί.

Σε μια απο τις επόμενες αναβαθμίσεις, οι δημιουργοί του Potential υποσχέθηκαν και συμβατότητα με Android Wear, κάτι που θα εκτοξεύσει τη χρησιμότητα της εφαρμογής, παρόλο που δεν αποκλείεται και τώρα να σας λύσει τα χέρια, αν έχετε στην κατοχή σας(και χρησιμοποιείτε βέβαια) πολλές συσκευές με Android ή Windows 8


Την εφαρμογή για Windows 8/8.1 μπορείτε να τη βρείτε απο εδώ

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo