[Ακυρώσεις, δείτε πως ενεργοποιείται εκ νέου] Αποκτήστε το Disney+ με μόλις 20€ για ένα χρόνο μέσω VPN!

2

UPDATE!

Απο εχθές το βράδυ, το Disney+ ακύρωσε σχεδόν το σύνολο των συνδρομών που είχαν γίνει απο Τουρκία.

Το να την ενεργοποιήσετε εκ νέου, είναι αρκετά εύκολο, αφου το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να εγκαταστήσετε το Bluestacks, και να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό που είχατε κάνει αρχικά την εγγραφή.

Σημειώστε πως συνδεθείτε στο Bluestacks με τον Google λογαριασμό που ειχατε φτιάξει την πρώτη φορά, ο οποίος πρέπει να έχει Region Τουρκίας, και διεύθυνση Τουρκίας. Αν δε θυμάστε δείτε τον οδηγό απο κάτω.

Μπαίνετε με αυτόν τον λογαριασμό στο Google Play του Bluestacks, κατεβάζετε το Disney+ , βάζετε τα στοιχεία της ακυρωμένης συνδρομής σας, και πατάτε για ενεργοποίηση. Δεν χρειάζεται VPN. Αν το κάνετε θα δείτε την τιμή σε Τούρκικες λίρες.

Ακόμα και έτσι η τιμή έχει διπλασιαστεί πλέον, και είναι ~30€ το χρόνο.

Στο δοκιμαστικό λογαριασμό που έχω, έπαιξε με τη μία, και πλήρωσα κανονικά με κάρτα μιας χρήσης της Revolut, απλά μην το κάνετε μέσω Browser. Κάντε το απο Bluestacks.

Αυτό ΔΕΝ σημαίνει οτι δεν θα το ξαναακυρώσουν, γιατι είναι πολύ πιθανό να τα ακυρώσουν πάλι.

Μπορεί και όχι 😛


 

To Disney Plus είναι από σήμερα διαθέσιμο στη χώρα μας, αλλα όπως μπορεί να έχει πάρει το μάτι σας, μπορείτε να το αποκτήσετε φτηνότερα μέσω Τουρκίας με μια πιο χρονοβόρα διαδικασία που αξίζει σίγουρα όμως, αφού το κόστος ειναι ΠΟΛΥ χαμηλότερο.

Πριν ξεκινήσουμε μερικά Disclaimers:

Το να έχετε λογαριασμό από άλλη αγορά από αυτή που είστε κανονικά είναι παραβίαση του ToS και μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση του λογαριασμού σας. Το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Επίσης πολλοί , δικαιολογημένα έχετε σημαντικές αντιρρήσεις στη χρήση της Τουρκίας ως ενδιάμεσο, αλλα σας παρακαλώ μην ανοίξουμε τέτοια θέματα τώρα. Είναι καθαρά τεχνολογική συζήτηση, μη μπλέξουμε τα υπόλοιπα μέσα.

Εγώ πλήρωσα κανονικά τη δική μας έκδοση, αλλα με ρώτησε ΠΑΡΑ πολύ κόσμος για αυτό, οπότε ορίστε.

Πάμε να δουμε τι θα χρειαστούμε.

 • Ένα κινητό Android
 • VPN με IP Τουρκίας (VPN.Lat)
 • Μια πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

Όσοι δεν έχετε κινητό Android, ή δε θέλετε να σβήσετε τους λογαριασμούς σας απο μέσα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluestacks .

Ξεκινάμε

1) Ξεκινάτε κατεβάζοντας το VPN στο κινητό σας (προτείνω το VPN.Lat) και ενεργοποιείτε το VPN Τουρκίας.

Ρίξτε μια ματιά στο Whatsmyip για να σιγουρευτείτε ότι έχετε όντως πάρει IP Τουρκίας.

2) Μπαίνετε στις ρυθμίσεις λογαριασμού της συσκευής σας, και δημιουργείτε ένα νέο Gmail Account ΜΕ ΤΟ VPN ΕΝΕΡΓΟ.

Για να μην υπάρξει μπέρδεμα, για την ώρα, διαγράψτε οτι άλλους Google λογαριασμούς έχετε περασμένους στο τηλέφωνο, και τον βασικό. Μπορείτε να τον προσθέσετε πάλι μετά χωρίς πρόβλημα.

3) Τώρα μπείτε στο Playstore και κατεβάστε το Disney+ App.

Disney+
Disney+
Developer: Disney
Price: Free

Tώρα θα πρέπει να κλείσετε το VPN για τη δημιουργία του λογαριασμού, οπότε σταματήστε το.

4) Με ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ VPN, ανοίγετε το Disney Plus και δημιουργείτε λογαριασμό Disney με το email που δημιουργήσαμε με το VPN

Θα δείτε τα Terms στα Ελληνικά μην αγχωθείτε. Αφού θα επιλέξετε και κωδικό, θα πάτε στη σελίδα αγοράς, και θα δείτε τις τιμές σε Tουρκικές λίρες (349.9TL για έναν χρόνο, δηλαδή περίπου 20€).

Στην διαδικασία πληρωμής χρησιμοποιήστε οποία κάρτα θέλετε. Ανοίγετε το Playstore, πατάτε πάνω δεξιά στο εικονίδιο του λογαριασμούς σας, και μετά πάτε Πληρωμές και συνδρομές- > Τρόποι πληρωμής -> Περισσότερες ρυθμίσεις πληρωμής.

 

θα σας οδηγήσει στο pay.google.com εκεί που μπορείτε να προσθέσετε την κάρτα που θέλετε να χρεώσετε, μόνο που εδώ θα πρέπει να βάλετε το όνομα σας, και μια πραγματική διεύθυνση Τουρκίας (βρείτε μια απο ένα ξενοδοχείο)

Εγώ χρησιμοποίησα μια κάρτα μιας χρήσης από τη Revolut.

5) Πατάτε την πληρωμή και ΒΟΥΑΛΑ, έχετε ένα χρόνο Disney Plus με 19.3€!

Κλείνοντας

H πιθανότητες να αντιμετωπίσετε προβλήματα είναι αρκετές, αφού όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλά βήματα που απαιτούν VPN, και Τούρκικες διευθύνσεις, και δώστου. Ελπίζω να σας το ξεκαθάρισα λίγο. Αν κολλήσετε κάπου αφήστε ένα σχόλιο να δώ μήπως μπορώ να βοηθήσω.

Αν εχετε πρόβλημα με τη διαδικασία, δοκιμάστε να κάνετε ένα νέο mail με VPN μέσω υπολογιστή, αυτή τη φορά, και κατά το σετάρισμα του Mail βάλτε μια -πραγματική- Τουρκική διεύθυνση ως διεύθυνση λογαριασμού. Και μετά από το pay.google.com προσθέστε μια κάρτα σε αυτόν τον λογαριασμό.

Μπείτε στο κινητό. Σβήστε τον υπάρχον Google λογαριασμό, βάλτε τον νέο που φτιάξατε από το PC Και δοκιμάστε ξανά.

Αν δε θέλετε να μπλέξετε με όλα αυτά, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βρείτε ακόμα έναν φιλο σας που να θέλει να το μοιραστείτε, αφού θα σας βγεί περίπου 45€ στο έναν το χρόνο. Το Disney+ υποστηρίζει μέχρι 10 συσκευές, και 4 απο αυτές να προβάλουν ταυτόχρονα, οπότε μπορείτε πολύ εύκολα να το μοιραστείτε.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

41 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Bill Touralias 11/06/2023 at 23:16

  Εβαλα καταλαθος ετησιο αντι για μηνιαίο προγραμμα . Μπορω να το αλλαξω κιαν ναι πως?

 2. Reply
  τυχερός! (ΞΑΝΑ) 09/04/2023 at 16:37

  έτοιμο. να σημειώσω πως το έκανα με Nord VPN στον υπολογιστή, με τα bluestacks να βλέπουν τουρκική γλώσσα. με την πρώτη δούλεψε.

 3. Δεν λειτουργεί. Ακολούθησα τα βήματα κατά γράμμα αλλά έβγαλε πάλι τιμές Ελλάδας; Μήπως όταν ανοίγουμε το Disney πρέπει να έχουμε ενεργό το βπν και όχι ανενεργό;

 4. Εχτές μου ακύρωσαν το disney plus και μου επέστρεψαν τα χρήματα.
  Συνέβη και σε άλλους;

  • Σε όλους το έκαναν πάτρικ. Δε γλίτωσε κανείς 😛

 5. Reply
  τυχερός! 30/12/2022 at 00:42

  ολοκλήρωσα με επιτυχία μόλις τώρα με bluestacks.
  είχα παιδευτεί κάποιες ημέρες αλλά κάθε φορά έτρωγα ώρες να πατάω ξανά και ξανά προσπάθεια να περάσει η κάρτα της revolut, με vpn ανοιχτά, κλειστά, μισόκλειστα, μισάνυχτα κλπ…

  -χρησιμοποίησα bluestacks με default setup και virtual κάρτα της revolut.
  -ενεργοποίησα expressvpn στα windows για να φτιάξω gmail τουρκίας στο bluestacks.
  -άνοιξα το playstore και κατέβασα εφαρμογή disneyplus και VPN Turkey.
  -ενεργοποίησα ΚΑΙ το vpn του bluestacks σε ένα σέρβερ τουρκίας.
  -άνοιξα disney plus εφαρμογή και προχώρησα τα βήματα της εγγραφής για να βεβαιωθώ ότι βλέπω τουρκικές λίρες. αν δείτε με τον λογαριασμό σας ευρώ ή κάτι άλλο (νόμισμα, η γλώσσα είναι αδιάφορη) κάντε τα όλα από την αρχή ξανά, ο λογαριασμός σας βλέπει λάθος νόμισμα.
  -άνοιξα chrome app και μπήκα στο website της disney plus και προχώρησα σε εγγραφή.
  μου έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα δε ταιριάζει με την χώρα.
  -κλείνω expressvpn στα windows και vpn turkey στο bluestacks
  -ανοίγω disney plus app στο bluestacks
  -προχωράω τα βήματα της εγγραφής, βλέπω τουρκικές λίρες και προχώρησα με επιλογή ετήσιου συμβολαίου. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. (διεύθυνση και ΤΚ έβαλα από τα σκρινς σου)
  -πέρασε με την πρώτη.

 6. Γεια σας,εγω εχω φτιαξει τουρκικο email ,και πηγαινω να φτιαξω τουρκικο amazon prime video αλλα μου ζηταει τουρκικο αριθμο τηλ ..μπηκα στο sms-activate με καποια βιντεο που ειδα στο Youtube με χρεωσε 6 ευρω μου εδωσε ενα τηλ ,αλλα δεν εγινε κατι,αν γνωριζεις και μπωρεις και θελεις να βοηθησεις

 7. Reply
  Στελιος 08/09/2022 at 21:16

  Άγγελε το μεηλ που έκανα είναι τούρκικο, μου έρχονται μεηλ στα τουρκικά και δεν καταλαβαίνω Christ. Πάω να πλερω με κλειστό vpn και μου βγάζει ευρα. Tι φαση.?

 8. Στον λογαριασμό τον καινούργιο που ζητάει τηλέφωνο για επιβεβαίωση τι κάνουμε;;

  • Το δικό σου τηλέφωνο βάζεις. Μέχρι σε 3 λογαριασμούς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

 9. οταν παω να πληρωσω μου βγαζει error 83

 10. Ρε φίλε πόσο τυχαίο είναι πως μετά από 1-2 μέρες που εκανε το βίντεο ο Unboxing Specialist βρήκες τρόπο για Disney Plus?
  https://youtu.be/KtsCzXseIC8
  Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έχεις κάνει.
  Αν ήσουν σωστός θα έγραφες τουλάχιστον τη πηγή σου.
  Μασημένη τροφή βλέπω εγώ και παίρνεις και τα εύσημα!

  • Ακου εδώ πως έχει το πράγμα.

   Α) δεν έχω κανένα πρόβλημα να αφήσω το Video που πόσταρες, γιατί ο μοναδικός με κομπλεξ εδώ είσαι εσύ 🙂
   B) Καταλαβαίνεις οτι οι συνδρομές απο Τουρκία/Αργεντινή κτλ υπάρχουν ΧΡΟΝΙΑ τώρα; Ότι η μισή Ελλάδα έχει Netflix π.χ με Τούρκικο Account; Έχω και Youtube Premium Αργεντινής. Σε ‘κανα δυο μέρες που θα γράψω για αυτό θα πρέπει να γράψω πηγή;
   Γ) Θες την πηγή μου; https://bit.ly/3ngzm7d & https://www.reddit.com/r/DisneyPlusVPN/ 30 διαφορετικά άτομα λένε απο έναν διαφορετικό τρόπο για να γίνει. Έχουν αντιγράψει την μέθοδο του βίντεο; Δεν ξέρω, αν το έκαναν ένοχος, δεν ξέρω τι άλλο θα πρέπει να σου πω δηλαδή.

   Με ρώτησαν πως γίνεται, διάβασα λίγο εκεί, έκανα μια δοκιμή, όπως ακριβώς την περιγράφω απο πάνω, και αφού τα κατάφερα το έγραψα.

   Το αν το θεωρείς απαράδεκτο, ελάχιστα με ενδιαφέρει, γιατί και εγώ θεωρώ απαράδεκτο που απλά αμόλησες κατηγορίες, χωρίς να έχεις ιδέα, αλλα προφανώς και εσένα ελάχιστα σε ενδιαφέρει. Internet είναι, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.

   Το “1-2 μέρες μετά” απλά το προσπερνάω, γιατι το έγραψα τη μέρα που ξεκίνησε η υπηρεσία στην Ελλάδα, δεν ξέρω πως θα το έκανα πιο γρήγορα για να σε βολέψω δυστυχώς.

   Αν ο δημιουργός του βίντεο έχει θέμα, το mail μου είναι ανοιχτό, και αν πράγματι είναι δική του μέθοδος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το βάλω ως πηγή. Ιππότες μεταξύ μας δε θα χρειαστούμε.
   Ευχαριστώ.

 11. Reply
  Στελιος 25/06/2022 at 17:27

  Στο λογαριασμό Google μου ζητάει τηλέφωνο και δεν μπορώ να το παρακάμψω. Υπάρχει λύση;

 12. Μου δουλεψε μετα απο 1-2 προσπάθειες στο ανοιγμα του app

  ευχαριστώ

 13. Δεν λειτουργεί πλέον

 14. 1)Ανοιχτό VPN για gmail και κατέβασμα εφαρμογής από το play store.
  2) κλειστό VPN για το άνοιγμα της εφαρμογής, μόλις ανοίξει η εφαρμογή εμφανίζει τις τιμές σε ευρώ, Ξανά ανοίγουμε το VPN πατάμε πληρωμή και εμφανίζει το λογαριασμό σε τουρκικές λίρες, πληρώνουμε με ρεβολουτ 19,21€, ισοτιμία χθες το βράδυ.

  • Reply
   Λάζαρος 19/06/2022 at 15:20

   Έχω προσπαθήσει πολύ και δεν τα κατάφερα μπορείς να ανοίξεις εσύ εάν σου δώσω χρήματα ή να μοιραστούμε τους κωδικούς?

 15. Τα ιδια…
  Εκανα τον λογαριασμο μου εχει σε τουρκικες λιρες αλλα οταν παταω αγορα μου λεει…

  Οι αγορες απο το google play δεν υποστιζονται στη χωρα σας. (Εχω κλειστο το VPN)

  • Με ανοιχτο το VPN καταφερα να βαλω την καρτα αλλα τωρα το error ειναι Error Code 83

  • https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods εδώ έχετε βάλει μια τούρκικη διεύθυνση στην κάρτα (με το πραγματικό όνομα;

   Κάτσε να το ξαναδοκιμάσω μια φορά πάλι εγώ να δω οτι δουλεύει

1 2

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo