Προσθέστε κάδο ανακύκλωσης στο Android σας με το Dumpster

0
geekbuying aniverssary sale banner

Όσοι χρησιμοποιήσατε κάποια στιγμή στη ζωή σας υπολογιστή, τότε θα ξέρετε τι είναι ο κάδος ανακύκλωσης. Εκεί πάνε ολα τα αρχεία που διαγράφετε, ωστε να σας δώσει την ευκαιρία να ανακτήσετε κάποια απο τα αρχεία που είτε διαγράψατε καταλάθος, είτε αρχικά διαγράψατε, αλλα μετά αλλάξατε γνώμη.

Το Android απο μόνο του, δεν έχει παρόμοιο Feature, αλλα οπως και ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά, μπορείτε να του το προσθέσετε.

Τη δουλειά του κάδου ανακύκλωσης μπορούν να κάνουν αρκετές εφαρμογές, η πιο απλή και εύχρηστη απο αυτές ομως είναι το Dumpster.

Μετά την εγκατάσταση του, το Dumpster, αναλαμβάνει να κρατήσει όλα τα multimedia (και όχι μόνο) αρχεία που διαγράφετε σε μια γωνιά της μνήμης της συσκευής σας, ωστε να σας δώσει τη δυνατότητα να τα ανακτήσετε, αν αλλάξετε γνώμη.

Φυσικά τα αρχεία διατηρούν το πλήρες μέγεθος του, οπότε αν η διαγραφή γίνετε με σκοπό την εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου, θα πρέπει να τα διαγράψετε και απο το dumpster για να σας αδειάσουν τη γωνιά.

Η εφαρμογή έχει επιλογή για αυτόματη διαγραφή των κρατημένων αρχείων μετά απο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ωστε και να έχετε μια δικλείδα ασφαλείας κατα τη διαγραφή αρχείων, αλλα και τα αρχεία που πράγματι δε χρειάζεστε να μη σας πιάνουν άδικα χώρο.

Η εφαρμογή δεν απαιτεί root για να λειτουργήσει, σύμφωνα ομως με το δημιουργό της, αν αποκτήσει και δικαιώματα υπερδιαχειριστή, λειτουργεί “καλύτερα”, ότι και αν σημαίνει κάτι τέτοιο.

Επίσης μπορείτε να προστατέψετε τα διαγραμμένα αρχεία σας απο τους “περίεργους” αφού μπορείτε να ορίσετε pin για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κάδο ανακύκλωσης, κάτι που μπορεί να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το Dumpster είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play, με δυνατότητα ξεκλειδώματος της full έκδοσης για να ξεφορτωθείτε τις διαφημίσεις, και να ξεκλειδώσετε μερικές ακόμα επιλογές.

Κατεβάστε το Dumpster απο το Google Play(Δωρεάν) Κατεβάστε το Dumpster απο το Google Play(Δωρεάν)

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo