Το Google App σας επιτρέπει να σβήσετε τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού σας πανεύκολα…. για λόγους. Δείτε πως.

0

Είναι γνωστό οτι αν θέλετε μπορείτε να ξεφορτωθείτε το ιστορικό αναζήτησης σας στην Google , και υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να κάνετε κάτι τέτοιο, οπως για παράδειγμα γιατί δε θέλετε να μάθει κανείς ότι ψάξατε αν πράγματι μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας ασύρματα, μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Τώρα η Google κάνει αυτή τη διαδικασία πιο εύκολη στο κινητό, αφού μπορείτε να κάνετε wipe τις αναζητήσεις σας για το τελευταίο τέταρτο, με δυο απλές κινήσεις, οπότε έχετε ένα τέταρτο να ξεφύγετε ΤΕΛΕΙΩΣ, και να μην το μάθει κανείς.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα λειτουργία, δεν έχετε παρά να ανοίξετε το Google App στο κινητό σας, και να πατήσετε πάνω δεξιά την εικόνα/Avatar του λογαριασμού σας, για να ανοίξει το πτυσσόμενο μενού από κάτω.

Εκεί θα βρείτε την νέα επιλογή: “Διαγραφή των τελευταίων 15 λεπτών“.

Πατώντας το, ολες οι αναζητήσεις σας το τελευταίο αυτό διάστημα θα διαγραφούν, και εσείς θα συνεχίσετε την μέρα σας, σίγουροι πλέον ότι η Γη δεν είναι επίπεδη, αλλα χωρίς να ξέρεις κανείς ότι το ψάξατε.

Εκτός από τις αναζητήσεις, θα σβηστούν και τα links που πατήσατε, οι τοποθεσίες, και οποιεσδήποτε εγγραφές έγιναν για φωνητικές αναζητήσεις.

Πάνω ακριβώς απο αυτή την επιλογή θα βρείτε το νέο “Ιστορικό αναζήτησης” το οποίο είναι στην ουσία το myactivity.google.com , και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ολες τις επιλογές αποθήκευσης του ιστορικό για τον λογαριασμό σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να σβήσετε και μεγαλύτερα διαστήματα αναζητήσεων και εγγραφών.

Εκεί μέσα υπάρχει και μια πολύ χρήσιμη επιλογή, που διαγράφει αυτόματα όλα τα δεδομένα που είναι παλαιότερα των 3/18/36 μηνών, ανάλογα με την επιλογή σας.

Αν δεν βλέπετε ακόμα αυτή την επιλογή, βεβαιωθείτε οτι έχετε την νεότερη έκδοση του Google App, και αν το έχετε καιρό στην μνήμη της συσκευής, κάντε το Wipe για Force Close και ανοίξτε το ξανά.

Google
Google
Developer: Google LLC
Price: Free

Aggelos Pap

Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general