Ξεφορτωθείτε το FB Messenger και ενεργοποιήστε ξανά τα μηνύματα μέσω του Facebook App

0

Πριν μερικούς μήνες, το Facebook ανακοίνωσε οτι σταματάει πλέον να υποστηρίζει το Facebook Chat μέσα απο την επίσημη εφαρμογή του FB, και όσοι θα ήθελαν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν θα έπρεπε να κατεβάσουν το Facebook Messenger.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση, οι άνθρωποι του Facebook έκαναν πράξη τις απειλές τους, και μας φόρτωσαν με μια ακόμα(αρκετά βαριά μάλιστα) εφαρμογή.

Τα τσακάλια του XDA Developers ,και συγκέκριμένα ο AntaresOne ανακάλυψε οτι παρόλο που το Chat είχε απενεργοποιηθεί το μέγεθος του αρχείου ήταν παρόμοιο, άρα η δυνατότητα ήταν ακόμα εκει μέσα, απλά απενεργοποιημένη.

Αν θέλετε λοιπόν να ξεφορτωθείτε το Messenger, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε το Facebook Chat Re-Enabler, το οποίο θα επαναφέρει την δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων απ’ευθείας απο το Facebook app.

Το τρίκ λειτουργεί σε συσκευές με Android 2.3 εώς και 5.0 ενώ οι εκδόσεις του Facebook που “συνεργάζονται” με το κόλπο είναι οι

  • 20.0.0.25.15+any version before
  • 21.0.0.23.12
  • 22.0.0.8.13

Εμπρός λοιπόν. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ξεφορτωθείτε το Messenger με ένα απλό Install. Τουλάχιστον μέχρι να αφαιρέσει τελείως αυτή τη δυνατότητα απο το Facebook App η ομάδα του Facebook.

Via XDA-Developers

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. Bad Move από το FB

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo