Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Tablets 10άρι Windows 10 tablet μόνο με 126€!

10άρι Windows 10 tablet μόνο με 126€!

-

- Advertisement -

Έκαστος στο είδος του και η Chuwi στα… tablet!

Η Κινέζική εταιρεία βγάζει μερικά από τα καλύτερα tablet (μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου) εκεί έξω, τα οποία γίνονται ακαταμάχητα όταν συνδυάζονται με κουπονάκι που ρίχνει την τιμή τους.

Όπως συμβαίνει τώρα με το Hi10.

Το εν λόγω tabletάκι είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από μέταλλο, με μεγάλα bezels (δυστυχώς, αλλά άσχημο δεν το λες) και IPS οθόνη ανάλυσης 1920×1200 (FHD).

- Advertisement -

Με την τεχνολογία OGS που ενσωματώνει η Chuwi στην οθόνη της, τα χρώματα και οι εικόνες είναι πιο καθαρές και ζωντανές.

Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή βελτιώνει και την touch αίσθηση του tablet.

Η μεγάλη οθόνη του, στις 10,1’’, συνδυάζεται άψογα με το keyboard (το οποίο μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέον 47€) αλλά και με το Hipen H2 Stylus (προαιρετικό κι αυτό στα 17€) για να γίνετε πιο αποδοτικοί.

Για τα μεγάλα bezels είπαμε, αλλά για την ώρα είναι η μοναδική υποχώρηση που θα πρέπει να κάνετε, μιας και το tablet αυτό έχει πάχος μόλις 8,5χιλ. και βάρος ελάχιστα πάνω από το μισό κιλό.

Το μεγάλο πρόβλημα, όπως ίσως θα έχετε αντιληφθεί, είναι ο επεξεργαστής του. Ο Atom x5-Ζ8350 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και φαντάζει ακόμα πιο ανεπαρκής όταν μιλάμε για Windows 10.

Σε Android κάτι γίνεται.

Έτσι, θα πρέπει να ξέρετε εξ αρχής γιατί θα το προτιμήσετε: είναι ένα tablet για απλά πράγματα, λίγη δουλειά, όχι βαρύ multitasking ή βαριά παιχνίδια.

Την κατάσταση και την όλη εικόνα σώζουν κάπως τα 4GB της μνήμης RAM και τα 64GB ROM, αλλά και η αρκετά μεγάλη μπαταρία του στα 6500mAh.

Δεν είναι το tablet που θα βάλει φωτιά στο Antutu, αλλά – από την άλλη – δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε και μια περιουσία για ένα Windows 10 tablet.

Βάζετε το κουπόνι BG2de6df και η τιμή του πέφτει στα 126€ μόνο, που κρίνεται μια άκρως συμφέρουσα αγορά!

Αποκτήστε το από το Banggood

Στα 126€ με το κουπόνι: BG2de6df

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!