Σκηνοθετήστε τη ζωή σας από… ψηλά! Σύμμαχός σας το φοβερό αυτό drone της Hubsan, ένα από τα κορυφαία της συγκεκριμένης εταιρείας.

Και όχι άδικα, μιας και αυτά που προσφέρει είναι υψηλού επιπέδου και θα καλύψουν τις ανάγκες όχι μόνο του ερασιτέχνη, αλλά και του επαγγελματία! Ως ένα βαθμύ τουλάχιστον.

Το Zino έχει μπαταρία 3.000mAh που φορτίζει μέσα σε 3 ώρες και σας δίνει αυτονομία 23 λεπτών, δλδ από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει.

Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε μια ταινία μικρού μήκους, με σύμμαχό σας τους εξαιρετικούς αισθητήρες του Drone, που καταγράφει 4Κ φωτογραφίες και video στα 30fps.

Η κάμερά του έχει καλό εύρος λήψης στις 89 μοίρες, με το γνωστό chip της Ambarella (A12) να κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως πάντα.

Η μέγιστη ταχύτητα του καταπληκτικού αυτού drone φτάνει τα 60χλμ/ώρα (!) ενώ διαθέτει και 3-Axis σταθεροποιητή για υπέροχα τελικά αποτελέσματα στα video σας.

Από την άλλη κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος από την τεχνολογία που κρύβει μέσα του!

Έχει ασφάλεια για όταν χάσετε τον έλεγχο, ή όταν τελειώνει η μπαταρία του και τη δυνατότητα να γυρίσει αυτόματα στη βάση του. Εννοείται ότι έχει και GPS.

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να κάνετε πανοραμικές λήψεις video σε 4K ποιότητα.

Το Zino έχει Line Fly Mode για να πετάει σταθερά σε ευθεία γραμμή, ή εναλλακτικά μπορείτε να χαράξετε στο app στο κινητό σας ποια διαδρομή θέλετε να ακολουθήσει κι εκείνο θα το κάνει κατά γράμμα!

Διαθέτει Image tracking για να του ορίσετε ένα πρόσωπο το οποίο και θα ακολουθεί πιστά μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του.

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για ένα από τα καλύτερα drones που μπορείτε να αγοράσετε και το Banggood το προσφέρει τώρα στα 214€ χωρίς τσάντα και με μια μπαταρία.

Εσείς απλά βάλτε το κουπόνι: BGH117S24 στο ειδικό πεδίο (μετά το Proceed to Checkout) και περιμένετε την DHL να σας το στείλει γρήγορα και με ασφάλεια στο σπίτι σας, μέσω της Eu Priority αποστολής του BG που δεν έχει τελωνείο!

Αποκτήστε το με 214€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για