Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets 58% κάτω για τη ζυγαριά της Xiaomi!

58% κάτω για τη ζυγαριά της Xiaomi!

-

- Advertisement -

Οι καλοκαιρινές προσφορές του Banggood χτυπάνε κόκκινο το επόμενο διάστημα κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές.

Όπως, για παράδειγμα, την περίπτωση της «έξυπνης» ζυγαριάς της Xiaomi. Η εν λόγω ζυγαριά δεν έχουμε καμμία αμφιβολία ότι είναι μια εξαιρετική περίπτωση για όποιον ψάχνει ζυγαριά.

Μέχρι τώρα, γι’ αυτό που αμφιβάλαμε αρκετά ήταν η υψηλή της τιμολόγηση, μιας και με αρκετά λιγότερα λεφτά θα μπορούσε κανείς να βρει αξιοπρεπέστατες προτάσεις από τα Κινέζικα καταστήματα.

Ωστόσο, με τα χρήματα που τη δίνει αυτές τις ημέρες το Banggood, πρόκειται πραγματικά για μια εξαιρετική περίπτωση και μια ευκαιρία που δεν χάνεται.

- Advertisement -

Η ζυγαριά είναι όσο απλή θα μπορούσε να είναι μια ζυγαριά. Το χρώμα της είναι άσπρο και το μόνο που θα δείτε στην πρόσοψή της είναι το λογότυπο της Xiaomi.

Η οθόνη για να δείτε πόσο ζυγίζετε και τις επιπλέον πληροφορίες, είναι ενσωματωμένη όπως συμβαίνει πλέον σε όλες τις σύγχρονες ζυγαριές.

Η ακρίβειά της είναι παροιμιώδης και εκτός από το δικό σας βάρος, θα ζυγίσει άνετα – και με ακρίβεια 50 γραμμαρίων παρακαλώ! – δέματα, πράγματα κτλ.

Το app της είναι ταχύτατο και με πολλές πληροφορίες, ενώ η σύνδεση με το κινητό σας θα γίνει μέσω Bluetooth 5.0.

Κι εγώ έτσι ζυγίζομαι… αλήθεια!

Επιπλέον είναι σε θέση να αναγνωρίσει αυτόματα τα διάφορα μέλη της οικογένειας! Πως; Ιδέα δεν έχω, αλλά έτσι διατείνεται η Xiaomi. Αυτό θα πρέπει να το δούμε ιδίοις όμμασι πως λειτουργεί.

Πάντως υποστηρίζει μέχρι 16 άτομα, οπότε πέρα από τη δική σας οικογένεια θα εξυπηρετήσει φίλους και συγγενείς! 😛

Όλα καλά μέχρις εδώ, ωστόσο το βασικό της «όπλο» είναι η τιμή της, μιας και το Banggood τη δίνει με 29€ και δωρεάν Priority Direct Mail! Τώρα μάλιστα!!

Άγνωστο για πόσο ακόμα θα ισχύει αυτή η τιμή!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!