Τα πρώτης γενιάς TWS ακουστικά της έκαναν αίσθηση στο κοινό, με την καταπληκτική τους ποιότητα και τη χαμηλή τους τιμή.

Ήταν και παραμένουν μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, εναλλακτική για τα airpods της Apple, με τιμή πολύ πιο ανταγωνιστική.

Πλέον ήρθε η ώρα για την Xiaomi να αναβαθμίσει τα ακουστικά της και εδώ και μερικές ημέρες μας έχει παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά τους.

Πάμε να θυμηθούμε τι έγραφε ο Άγγελος στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν και έγινε το επίσημο λανσάρισμά τους:

 

Τα Mi Airdots 2 έρχονται με drivers 14.2mm για βελτιωμένη ποιότητα ήχου, με συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, και υποστήριξη LDHC Hi Res Audio codec, φωνητικών εντολών και διπλά μικρόφωνα για Noice Cancelling.

Τα νέα ακουστικά συνδέονται αυτόματα με όλες τις συσκευές που τρέχουν MIUI, όταν τα βγάλετε από τη θήκη τους, και έχουν μια μικρή επιφάνεια αφής που σας επιτρέπει την αυξομείωση της έντασης και την αλλαγή τραγουδιών.

Επίσης, στην άκρη τους έχουν αισθητήρα υπερύθρων, ο οποίος καταλαβαίνει πότε τα αφαιρείτε, και κάνει αυτόματα παύση στο τραγούδι που ακούτε η το βίντεο που βλέπετε.

Όπως είναι φυσικό, το Design των νέων Mi Airdots είναι βασισμένο στο να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη, για να μην γλυστράνε εύκολα από τα αυτιά σας, ενώ έχουν το σχήμα «μπατονέτας» που έχουν δανειστεί απευθείας απο τα Apple Airpods.

To κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4.5 γραμμάρια, και η θήκη μεταφοράς/φόρτισης 50 γραμμάρια, οπότε μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας, με την μπαταρία στο κάθε ακουστικό να προσφέρει 4 ώρες αυτονομίας, που γίνονται 14 συνολικά με τις φορτίσεις που προσφέρει η θήκη.

Μάλιστα δε θα χρειαστεί να κουβαλάτε και δεύτερο καλώδιο, αφού τα Mi Airdots Pro 2 φορτίζουν πλέον με USB Type-C θύρα.

Κανονικά η τιμή τους στην Κίνα ξεκινά από 50€ που είναι μια πραγματική τρομερή ευκαιρία για όποιον καταφέρει και τα βρει σ’ αυτά τα χρήματα.

Όμως το Banggood καταφέρνει και πλησιάζει αρκετά αυτά τα στάνταρ, μιας και με το κουπόνι: BGAIRAIR ρίχνει την τιμή στα 60€!

Τελική τιμή, ΜΑΖΙ με την Priority αποστολή για αποφυγή τελωνείου, ενώ τα έχει ΚΑΙ σε στοκ, κάτι που σημαίνει σχεδόν μηδενική αναμονή!

 

Αποκτήστε τα στα 60€ από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για