Σας έλειψαν τα smartwatch; Άκουσα κανέναν να παραπονιέται; Πέρα από τον Άγγελο δλδ, που μόλις χτες μου έλεγε ότι ανησυχούσε γιατί είχα καιρό να γράψω για κάτι τέτοιο!

Έτσι λοιπόν κάθισα και έψαξα και βρήκα σε προσφορά ένα από τα best sellers smartwatches του Gearbest. Ένα ρολόι που αξίζει της προσοχής μας.

Το ένα κακό που έχουν τα best sellers είναι ότι το στοκ τελειώνει γρήγορα κι έτσι ενώ κανονικά θα είχαμε 4 διαθέσιμα χρώματα, έχουν μείνει μόνο δυο πλέον: κόκκινο και γκρι.

Κι από τα δυο αυτά, η προσφορά ισχύει μόνο για το κόκκινο χρώμα, το οποίο πάντως δείχνει και πιο όμορφο από το γκρι.

Το ρολόι έχει οθόνη 1,22’’ με ωραία χρώματα και τον αισθητήρα στην πλάτη για να μετρά επί 24ωρου βάσεως τους παλμούς της καρδιάς σας.

Φυσικά δεν κάνει μόνο αυτό, μιας και μελετά και την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ καταγράφει και τις επιδόσεις σας σε 8 διαφορετικά αθλήματα.

Στην όμορφη οθόνη του θα δείτε τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα ή τις ειδοποιήσεις από το κινητό σας.

Πρέπει να σημειώσω ότι η οθόνη του ΔΕΝ είναι full touch, ενώ το ρολόι έχει αδιαβροχοποίηση IP67 που σημαίνει ότι κάνει για βροχή και ιδρώτα, αλλά όχι για πισίνα.

Τέλος, η μπαταρία του είναι στα 170mAh αλλά η διαχείριση που κάνει η Alfawise είναι εξαιρετική κι έτσι το ρολόι έχει αυτονομία έως και πάνω από 7 ημέρες!

Στο Super Deal του Gearbest θα το κάνετε δικό σας με μόλις 21€ τελική τιμή, που συμπεριλαμβάνει και την Priority αποστολή για αποφυγή τελωνείου.

Αποκτήστε το Alfawise S16 με 21€ από το Gearbest!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για