[Gadget Review] Mocute 050 Bluetooth Gamepad

0

To Gaming στο Android είναι μια πονεμένη ιστορία. Λίγο τα touch controls που στην πλειοψηφία των παιχνιδιών αποτελούν εμπόδιο, λίγο και τα χαμηλής ποιότητας, και γεμάτα διαφημίσεις παιχνίδια που έχουν κατακλήσει το Play Store, τα προβλήματα είναι αρκετά. Όχι και άλυτα ομως.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σκουπίδια στο ηλεκτρονικό μαγαζί της Google θα βρείτε και αρκετά παιχνίδια που αξίζουν τις ώρες που θα ξοδέψετε πάνω τους, και προς αντικατάσταση των άθλιων touch controls έχουμε πλέον πληθώρα ποιοτικών Bluetooth Gamepads, για όλες τις τσέπες.

Το Mocute Gamepad, είναι ένα απο αυτά τα αρκετά καλα Gamepads, που απευθύνετε σε τσέπες..αδειες!

Gadget review σήμερα στο angroid.gr λοιπόν, με το Mocute 050 Bluetooth gamepad.

Mocute 050 Bluetooth gamepad

To ασύρματο χειριστήριο της Mocute, έχει κόψιμο που bandage dresses θυμίζει έντονα Xbox, με τις διαστάσεις του να είναι αρκετά μικρές για να μπορείτε να το κουβαλάτε μαζί σας, συνεχίζοντας ομως να είναι εργονομικό για όσους έχουν μεγάλα χέρια.

Η κατασκευή του είναι απο σκληρό πλαστικό, χωρίς χρήση λάστιχου, κάτι που κάνει τα πράγματα δύσκολα για τους γρασοχέρηδες σαν τον υποφαινόμενο. Ευτυχώς οι άκρες έχουν pattern που κάνουν το κράτημα λίγο πιο εύκολο.

Το Controller έχει τα τέσσερα βασικά κουμπιά, συν 4 shoulder buttons, δυο κανονικά και δύο σκανδάλες.

Οι δύο αναλογικοί μοχλοί ακολουθούν και αυτοί την χωροθέτηση του Xbox Controller, και είναι σε πολύ καλή απόσταση απο τις άκρες και μεταξύ τους, ωστε να μην προκαλούν προβλήματα ακόμα και μετά απο πολύωρη χρήση. Η αντιολισθητική επιφάνεια των μοχλών κάνει μέτρια δουλειά, αφού μετά απο ορισμένη χρήση, δύσκολα θα κρατήσει το δάκτυλο σας στη θέση του, αλλα είπαμε, το χειριστήριο είναι φτηνό και θα πρέπει να κάνετε μερικές υποχωρήσεις.

Κάτω απο τον αριστερό αναλογικό μοχλό θα βρείτε το D-Pad, το οποίο έχει αρκετα μεγάλη διαδρομή, κάτι που προσωπικά βρίσκω ενοχλητικό, ενώ και η διαγώνιες homecoming dresses κινήσεις, είναι θέμα, αφού πρέπει να πατάτε δυο κουμπιά μαζί.

Εκτός αυτών στο χειριστήριο της Mocute θα βρείτε τα κλασικά Start και Select Button, το Power και το Mode. Και κάπου εδώ τελειώσαμε με τα κουμπιά.

Στη μέση του Controller υπάρχει το αναδιπλώμενο συρτάρι που τοποθετείτε το κινητό σας. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης έχει δυο σημεία κλειδώματος, ένα στις 90 μοίρες, που δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που υπάρχει, και άλλο ένα στις 150 μοίρες περίπου, που ειναι και η μοναδική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην πράξη. Ειτε σας βολεύει είτε όχι.

Mocute 050 Bluetooth gamepad

Το πλάτος των συσκευών που μπορεί να συγκρατήσει το Mocute 050,  είναι απο 5 εως 9 εκατοστά, , δηλαδή χοντρικά, μέχρι συσκευές 7″.

Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι το αν το κινητό σας έχει το Power κοντά στη μέση, και ειναι ευαίσθητο, αφου τοτε ίσως και να αντιμετωπίσετε προβληματάκια,μιας η καμπύλη που αγκαλιάζει τη συσκευή δεν είναι αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να πατιεται το power

Ανοίγοντας το συρτάρι, εμφανίζεται και η θύρα φόρτισης της συσκευής, η οποία έρχεται με μπαταρία 400mah, που χαρίζει περισσότερες απο 7 ώρες παιχνιδιού, με την πλήρη φόρτιση να διαρκεί κάτι παραπάνω απο 1.5 ώρα, μέσω υπολογιστή.

Mocute 050 Bluetooth gamepad

Το Controller της Mocute συνδέεεται με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 3.0 και πάνω, οπότε με λίγα λόγια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξετε παιχνίδια στο κινητό σας, τον υπολογιστή σας, το Tablet και το Android TV Box σας.

Τα περισσότερα παιχνίδια που θα βρείτε στο Play Store και υποστηρίζουν Gamepad συνεργάζονται αρκετά καλά με το Mocute 050, αλλα εκει που πραγματικά λάμπει το ασύρματο χειριστήριο που βλέπεται στις οθόνες σας, είναι φυσικά στους Emulator, εκει που βγάζει απο τη μέση τα on screen controls και σας επιτρέπει να απολαύσετε τα διαμάντια του παρελθόντος με την άνεση σας.

Οπως είπαμε, το Mocute 050 απευθύνεται σε αυτούς που κατα κύριο λόγο κοιτάνε το budget, αφού το controller της παρουσίασης κοστίζει μόλις 13€.

Ναι, το πλαστικό του σώμα, δε θα αντέξει και πολλές πτώσεις, σύστημα ανάδρασης δεν υπάρχει, και τόσο τα κουμπιά, όσο και οι αναλογικοί μοχλοί δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλα το Mocute 050 κάνει τη δουλεια του και με το παραπάνω.

Αποκτήστε το : http://shrsl.com/nrgy

Αποκτηστε το απο Ευρωπαική αποθήκη : http://shrsl.com/nrh0