Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Smartphones Από τη μια είναι Leagoo… από την άλλη κοστίζει μόνο 85€!!

Από τη μια είναι Leagoo… από την άλλη κοστίζει μόνο 85€!!

-

- Advertisement -

Ποιος είναι ένας γρήγορος τρόπος να ξενερώσεις, όταν βλέπεις ένα όμορφο κινητό, με μεγάλη οθόνη και ικανοποιητικά χαρακτηριστικά;

Να προσέξεις ότι μιλάμε για κινητό της Leagoo κατ’ αρχάς… από την άλλη τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα, αν ήταν της Umidigi για παράδειγμα!

Όμως φαίνεται ότι τίποτα δεν τρομάζει τους αναγνώστες του angroid.gr, αφού είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν τις αντοχές και τη ψυχική τους υγεία, αγοράζοντας Umidigi.

Άρα γιατί να μην ποντάρετε και σε ένα κινητό της Leagoo; Κι ας έχει Mediatek επεξεργαστή. Τουλάχιστον είναι κατασκευής 12nm. Κάτι είναι κι αυτό.

Όμως σας ξεκινήσαμε με τα αρνητικά και δεν είναι σωστό αυτό.

- Advertisement -

Το Leagoo S11 είναι μια αξιοπρεπής συσκευή, που ειδικά όταν η τιμή του πέφτει στα 85€ γίνεται αμέσως μια τρομερά ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις κινητό με 85€ με όμορφο σχεδιασμό, 90% screen-to-body αναλογία και οθόνη 6,3’’ με ανάλυση 1520×720. Αυτή η ανάλυση μας τα χαλάει λίγο.

Επίσης, πολύ θετικό είναι ότι σ’ αυτά τα λεφτά παίρνουμε 4GB μνήμης RAM και 64GB μνήμης ROM. Αυτό κι αν δεν το βρίσκεις…

Η διπλή κάμερα από πίσω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά και πάλι σε συνθήκες καλού φωτισμού θα έχει αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Μόνο μη δοκιμάσετε να βγάλετε φωτό το βράδυ. Εκτός κι αν έχετε τις «μαύρες» σας (ε; ε; βράδυ – μαύρες ε; ε;) και θέλετε να γελάσετε λίγο.

Η μπροστινή κάμερα είναι μια ξεχασμένη από το παρελθόν στα 8MP με διάφραγμα f/2.4 (η πίσω έχει διάφραγμα f/2.2).

Η μπαταρία του είναι στα 3300mAh που δεν μπορεί, θα σας βγάζει μια ημέρα όπως κι αν του συμπεριφερθείτε!

Το άλλο καλό, είναι ότι έρχεται με Android 9.0, υποστηρίζει την B20 για 4G, είναι δίκαρτο, έχει type-C και Ελληνικά στο μενού.

Τώρα για πόση ώρα ακόμα θα είναι η τιμή του στα 85€, είναι άγνωστο. Σήμερα το πρωί μας ήρθε η προσφορά και ήδη είχαν πουληθεί τα 99 πρώτα που έκαναν 80€!

Τουλάχιστον η τιμή των 85€ ισχύει για 499 κομμάτια.

Είναι Leagoo... αλλά κάνει και 85€!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!